Vstavaná rúra Electrolux KOF3H70X

Vstavaná rúra Electrolux KOF3H70X

Vstavaná rúra Electrolux KOF3H70X

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 302 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vstavaná rúra Electrolux KOF3H70X - popis produktu

S horúcozdučnou rúrou bude všetko rovnomerne prepečené, od kuracej pečienky s chrumkavou kôrkou po nadýchané pusinky. Konštantnú teplotu vo vnútri celej rúry zaisťuje ventilátor, ktorý rozháňa teplý vzduch do všetkých kútov. Preto už nemusíte otáčať plechy počas pečenia. Funkcia AquaClean odparí vodu na dne rúry a vzniknutá para uvoľní inak odolnú mastnotu a zvyšky jedál na povrchu. Ľahko tak dosiahnete dôkladnú čistotu. Inovatívny systém prúdenia horúceho vzduchu ohrieva celý vnútorný priestor rúry rýchlo a rovnomerne. Tým šetrí váš čas aj energiu a jedlo v rúre už nemusíte obracať.

Rúra vstavaná; Electrolux 600 FLEX SurroundCook KOF3H70X; Šírka (cm): 60; En.trieda: A; Technológia: SurroundCook; Samočistenie: AquaCleaning; Vnútorný objem hrubý (l): 72; Ovládanie: vysúvateľnými ovládače; Teleskopické výsuvy: Áno; Teplotná sonda: Nie; Softclosing: Áno; Farba: Nerez s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov; Počet skiel: 2; Rozmer VxŠxH (mm): 594x594x568; 5 rokov záruka na celý model: Nie

VSTAVANÁ RÚRA . Viacúrovňové pečenie . Vychutnajte si viacúrovňové pečenie. Ventilátor v zadnej stene sa postará o rovnomerné rozloženie teploty v celej rúre. Môžete teda piecť bez obáv až na 3 úrovniach naraz. Funkcia

Produkt Vstavaná rúra Electrolux KOF3H70X patrí do skupiny produktov Vstavané rúry od značky ELECTROLUX, farebná verzia je strieborná, nájdete ho u predajcu Siko.sk, E-spotrebiče.sk.

Produkt Vstavaná rúra Electrolux KOF3H70X má EAN kód 7332543717460.

Vstavaná rúra Electrolux KOF3H70X - parametre produktu

Vstavaná rúra Electrolux KOF3H70X - história ceny a dostupnosti

Vstavaná rúra Electrolux KOF3H70X - ďalšie zaujímavé produkty

Vstavaná rúra Electrolux KOF3H70X - ako nakúpiť najvýhodnejšie?