Electrolux KOAAS31CX

Electrolux KOAAS31CX

Electrolux KOAAS31CX

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 1 229 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Electrolux KOAAS31CX - popis produktu

Zabudovateľná parná rúra SteamPro s objemom 70 l.Rúra andnbsp;CookView® série 900andnbsp; disponuje Wi-Fi pripojením s vnútornou kamerou, ktorá vám umožňuje sledovať, čo sa deje za dvierkami. andnbsp;Funkcia Steamifyandnbsp;, je Váš sprievodca varením v pare. Dopĺňa potrebné množstvo pary počas pečenia. Vďaka možnosti andnbsp;pečenia s teplotnou sondouandnbsp; môžete dosiahnuť výsledky ako profesionál. Ak potrebujete upiecť mäso aj koláč pre návštevu, môžete ich piecť spolu až na 3 úrovniach a vďaka XL ventilárotu sa ich vzájomné vône nezmiešajú. andnbsp; TFT dotykový displej Steamify asistent pečenia v pare Čistenie rúry parou Mäsová sonda Vám umožní upiecť steaky tak ako ich máte radi (krvavé, stredne prepečené, prepečené)

RÚRA . Špecifikácia . Zabudovateľná rúra . Funkcie pečenia: kruhové teleso + ventilátor . Rúra s 3 pečúcimi úrovniami . Funkcia rýchleho vyhriatia rúry . Automatický návrh teploty . Automatické hmotnostné programy .

Produkt Electrolux KOAAS31CX patrí do skupiny produktov Vstavané rúry od značky ELECTROLUX, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk, E-spotrebiče.sk.

Produkt Electrolux KOAAS31CX je označený EAN kódom 7332543640546.

Electrolux KOAAS31CX - parametre produktu

Electrolux KOAAS31CX - história ceny a dostupnosti

Electrolux KOAAS31CX - ďalšie zaujímavé produkty

Electrolux KOAAS31CX - ako nakúpiť najvýhodnejšie?