Indukčná varná doska Electrolux EIS82449, 80 cm

Indukčná varná doska Electrolux EIS82449, 80 cm

Indukčná varná doska Electrolux EIS82449, 80 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 588 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Indukčná varná doska Electrolux EIS82449, 80 cm - popis produktu

Varná doska ELECTROLUX 700 SENSE SenseBoil EIS82449:Varte pohodlne, rýchlo a spoľahlivo s novou vstavanou varnou indukčnou doskou Electrolux 700 SENSE SenseBoil EIS82449, ktorá vám nebude klásť žiadne limity pri objavovaní nových kuchárskych možností. Indukčná doska Electrolux 700 SENSE SenseBoil EIS82449 disponuje FlexiBridge funkciou na spojenie varných zón. Pomocou jednoduchého ovládania ľahko nastavíte optimálnu teplotu a vďaka hladkému odolnému povrchu jednoducho odstránite všetky nečistoty. Nebojte sa poškriabania, alebo poškodenia, povrch varnej dosky Electrolux EIS82449 odolá aj náročnej prevádzke.Kľúčové vlastnosti indukčnej vstavanej varnej dosky Electrolux 700 SENSE SenseBoil EIS82449 Indukčná varná doska Electrolux 700 SENSE SenseBoil EIS82449 so šírkou 80 cmIndukčná technológia na rýchle efektívne varenieVarná doska Electrolux je vybavená detským zámkomAutomatická detekcia veľkosti hrncov a panvíc FlexiBridge funkcia na spojenie varných zón Direct Access na jednoduché nastavenie a ovládanieIndukčná doska dokáže rozpoznať bod varuIndukčná doska Electrolux EIS82449 dokáže rozpoznat bod varuIndukčná varná doska Electrolux 700 SENSE SenseBoil EIS82449 dokáže rozpoznať, keď voda v hrnci dosiahne bod varu. Vďaka tomu sa nebudete musieť obávať nepríjemného bublania – doska automaticky prispôsobí intenzitu ohrevu.Automatické ovládanie odsávačaIndukčná doska Electrolux 700 SENSE SenseBoil EIS82449 je vybavená prepracovanou technológiou Hob2Hood. Varná doska sa bezdrôtovo prepojí s kompatibilným odsávačom pár a po zapnutí dosky sa automaticky aktivuje osvetlenie. Technológia je taká vyspelá, že so stúpajúcou intenzitou varenia sa automaticky zvyšuje aj výkon odsávača.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!FlexiBridge funkcia na spojenie varných zónNa ešte pohodlnejšie varenie vašich obľúbených pokrmov, je indukčná varná doska Electrolux 700 SENSE SenseBoil EIS82449 vybavená skvelou funkciou FlexiBridge, vďaka ktorej budete môcť spojiť štyri samostatné varné plochy do rôzne veľkých celkov. Príprava pokrmov vďaka tomu nikdy nebola jednoduchšia.Varná doska Electrolux 700 SENSE SenseBoil EIS82449 s ovládačom Direct AccessSúčasťou varnej dosky Electrolux 700 SENSE SenseBoil EIS82449 je ovládač Direct Access, ktorý vám poslúži na priamu voľbu a nastavenie presného výkonu varných zón. Nastavenie je jednoduché, stačí sa dotknúť prstom a teplota bude v priebehu okamihu nastavená na vami požadovanú hodnotu.Rovnomerne rozložené teplo na varnej doske Electrolux 700 SENSE SenseBoil EIS82449Indukčná varná doska Electrolux 700 SENSE SenseBoil EIS82449 sa dokáže prispôsobiť tvaru a veľkosti vašich hrncov a panvíc. Varná plocha si zachováva rovnomerne rozložené teplo, takže nie je potrebné teplotu počas smaženia prenastavovať a upravovať.

Indukčná varná doska Electrolux EIS82449, 80 cm Indukčná varná doska Electrolux EIS82449 sa stane nevyhnutným pomocníkom vo vašej kuchyni. K dispozícii vám budú 4 varné zóny, ktoré vám pomôžu pripraviť vaše obľúbené pokrmy rýchlo a ľahko. Varná doska sa skvelo prispôsobí všetkým veľkostiam hrncov či panvíc, čo zaistí vždy dokonale pripravené jedlo. Bez pretečenia SenseBoil funkcia je schopná určiť chvíľu, keď sa blíži bod varu a podľa toho upraviť nastavenie teploty. Vďaka tomuto sa hravo vyhnete pretečeniu a následnému čisteniu dosky. Dotykové ovládanie dosky, je intuitívne a ovládnete ho za pár chvíľ. Hob2Hoob Hob2Hoob funkcia je jedinečnou ukážkou modernej technológie priamo u vás doma. V prípade, že máte digestor, ktorý poskytuje túto funkciu, budete schopní prepojiť tieto dva spotrebiče a nechať ďalšiu prácu na nich. Digestor sa bude automaticky nastavovať podľa intenzity varenia na varnej doske. Efektívna & Inteligentná Funkcia PowerBooster sa postará o maximálny výkon a rýchly ohrev u danej varnej zóny. Časovač Eco využíva zvyškové teplo a vypne dosku chvíľu pred dokončením, tak aby šetril energiu.

Indukčná varná doska; Electrolux 700 SENSE SenseBoil EIS82449; Šírka (cm): 80; Prepojenie varných zón: Windmill / Bridge; Ovládanie: Posuvné DirectTouch, digitálny ukazovateľ pre každú zónu; Farba: Čierna; Hob2Hood: Áno; Pause: Áno; PowerBoost: Áno; POWERSLIDE: Nie; Detská poistka: Áno; Rozmer ŠxH (mm): 780x520; Power Management: Áno; SenseCook: SenseBoil

INDUKČNÁ VARNÁ DOSKA . So senzorom varu je vriaca voda pod kontrolou . Senzor varu rozpozná, kedy voda v hrnci dosiahne bod varu. Automaticky prispôsobí intenzitu ohrevu tak, aby sa masívne bublanie stíšilo na kontrolované varenie. Vy tak

Indukčná varná doska, so skosenou hranou, indukčné zóny s funkciou zvýšenia výkonu, detekcia hrncov a panvíc, farba čierna

Produkt Indukčná varná doska Electrolux EIS82449, 80 cm patrí do skupiny produktov Varné dosky, patrí pod značku ELECTROLUX, farebná verzia je ČIERNA v ponuke e-shopu E-spotrebiče.sk, Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Indukčné varné dosky, vyrába ho značka ELECTROLUX, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu E-spotrebiče.sk, Alza.sk.

Produkt Indukčná varná doska Electrolux EIS82449, 80 cm má EAN kód 7332543704460.

Indukčná varná doska Electrolux EIS82449, 80 cm - parametre produktu

Indukčná varná doska Electrolux EIS82449, 80 cm - história ceny a dostupnosti

Indukčná varná doska Electrolux EIS82449, 80 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Indukčná varná doska Electrolux EIS82449, 80 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?