ELECTROLUX 700 SENSE SenseFry EIS6134

ELECTROLUX 700 SENSE SenseFry EIS6134

ELECTROLUX 700 SENSE SenseFry EIS6134

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ELECTROLUX 700 SENSE SenseFry EIS6134 - popis produktu

Varná doska ELECTROLUX 700 SENSE SenseFry EIS6134:Vybavte si domácnosť praktickými a zároveň modernými spotrebičmi z radu Sense od spoločnosti Electrolux. Táto indukčná varná doska EIS6134 ponúka nové posuvné ovládanie DirectAccess, s ktorým je vyložene radosť pracovať. Na maximálny prehľad nad zvolenou zónou slúžia podsvietené ukazovatele. Doska disponuje praktickými vymoženosťami, ako je detekcia hrncov a panvíc. Funkcia PowerBoost zaistí maximálny výkon na rýchlu prípravu jedla. Zaiste oceníte novinky v podobe funkcie Hob2Hood, ktorá umožňuje bezdrôtové prepojenie varnej dosky s odsávačom pár. Myslelo sa aj na bezpečnosť a nechýba tak detský zámok, ktorý zabraňuje prenastaveniu dosky počas vašej neprítomnosti.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Kľúčové vlastnosti indukčnej varnej dosky Electrolux EIS6134Indukčný spôsob ohrevu na maximálnu efektivitu vareniaVyhotovenie dosky so skosenou hranouDotykové posuvné ovládanie DirectAccessDoska má podsvietené ukazovateleDetekcia hrncov a panvícFunkcia Hob2Hood umožňuje bezdrôtové prepojenie varnej dosky s odsávačom párSenzory na rovnomerné prepečenie jedálUkazovateľ pre každú varnú zónuVybavené detským zámkomFunkcia PowerBoost na maximálny výkonInteligentné technológiePremyslené funkcie robia z varnej dosky Electrolux EIS6134 ideálnu voľbu do každej kuchyne. Potrebujete získať maximálnu teplotu počas krátkej doby? Funkcia PowerBoost umožňuje zvýšenie energie na maximum za okamih a vy tak privedie pokrm k varu skôr než sa nazdáte. Praktické a jednoduché ovládanie uľahčí nastavenie teploty a s funkciou Pause môžete varenie prerušiť bez straty tohto nastavenia. Technológia SenseFry udržujepovrch panvice ideálne rozpálený a tak už nebude potrebné meniť nastavenie teploty.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Šikovný pomocníkVarná doska Electrolux EIS6134 je ďalej vybavená technológiou Hob2Hood, ktorá automaticky aktivuje váš odsávač pár (podporujúci rovnakú technológiu) hneď ako začnete variť. Navyše svoj sací výkon prispôsobí aktuálnej príprave jedla. Môžete tak variť bez toho, aby ste museli na odsávanie myslieť. S indukčnou doskou Electrolux získate efektívneho pomocníka, ktorý vám ušetrí nielen čas, ale aj energiu pri varení.Indukčná doska Electrolux EIS6134 sa prispôsobí vašim potrebámIndukčná doska Electrolux EIS6134 sa prispôsobí veľkosti riadu, ktorý na dosku položíte. Nemusíte tak nič nastavovať, pretože Electrolux EIS6134 to urobí za vás.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Doska indukčná; Electrolux 700 SENSE SenseFry EIS6134; Šírka (cm): 60; Prepojenie varných zón: Windmill; Ovládanie: Posuvné DirectTouch, digitálny ukazovateľ pre každú zónu; Farba: Čierna; Hob2Hood: Áno; Pause: Áno; PowerBoost: Áno; POWERSLIDE: Nie; Detská poistka: Áno; Rozmer ŠxH (mm): 590x520; Power Management: Nie; SenseCook: SenseFry; 5 rokov záruka na celý model: Nie Zapojenie na 380 V - 400 V

Produkt ELECTROLUX 700 SENSE SenseFry EIS6134 patrí do skupiny produktov Varné dosky, patrí pod značku ELECTROLUX, farebná verzia je ČIERNA v ponuke e-shopu AndreaShop.sk, E-spotrebiče.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Indukčné varné dosky, vyrába ho značka ELECTROLUX, vo farbe ČIERNA, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk, E-spotrebiče.sk.

Produkt ELECTROLUX 700 SENSE SenseFry EIS6134 má priradený EAN kód 7332543703029.

ELECTROLUX 700 SENSE SenseFry EIS6134 - parametre produktu

ELECTROLUX 700 SENSE SenseFry EIS6134 - história ceny a dostupnosti

ELECTROLUX 700 SENSE SenseFry EIS6134 - ďalšie zaujímavé produkty

ELECTROLUX 700 SENSE SenseFry EIS6134 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?