Ekosip plv 50g

Ekosip plv 50g

Ekosip plv 50g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ekosip plv 50g - popis produktu

Charakteristika: Ekosip je prípravok na báze oxidu kremičitého, účinný pri odstraňovaní roztočov a klieštikovcov v chovoch hydiny, holubov a exotického vtáctva. Prípravok má vysokú schopnosť viazať vodu a olej, pôsobí na hmyz fyzikálnym spôsobom. Nemá negatívny vplyv na zdravie zvierat, kŕmne zmesi ani na ľudí, neovplyvňuje kvalitu živočíšnych produktov. V suchom prostredí zostáva dlho aktívny. Môže sa použiť aj u zvierat, ktorých produkty sú určené pre ľudský konzum - rovnako u nosníc v znáške. Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie.Gravidita a laktácia: Pred použitím je vhodné poradiť sa s veterinárnym lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Prášok nafúkať cez otvory na vrchnáku pod perie na pokožku vtákov v miestach najväčšieho výskytu ektoparazitov. Prášok primiešať k piesku do popoliska v pomere približne 1:10 popoliska. Prášok nafúkať na podlahy, steny a na povrchy ustajňovacích priestorov.

Zloženie: Oxid kremičitý Upozornenie: Len pre zvieratá! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

EKOSIP je ekologický prípravok na báze oxidu kremičitého, účinný pri odstraňovaní roztočov v chovoch hydiny, holubov a exotického vtáctva.

Produkt Ekosip plv 50g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Krmivo pre vtákov, vyrába ho značka Ekosip, UNIVIT, VETSERVIS, s.r.o., nájdete ho v e-shope Najlekaren.eu.

Produkt Ekosip plv 50g má priradený EAN kód 8588003797049.

Ekosip plv 50g - parametre produktu

Veľkosť balenia50 g
FormaPrášok
DruhKozy a ovce, Hydina
KategóriaKrmivá, Krmivo pre vtákov
ZnačkaEkosip, UNIVIT, VETSERVIS, s.r.o.
E-shopNajlekaren.eu
EAN8588003797049

Ekosip plv 50g - história ceny a dostupnosti

Ekosip plv 50g - ďalšie zaujímavé produkty

Ekosip plv 50g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?