Bluetouch BTX250, strieborná

Bluetouch BTX250, strieborná

Bluetouch BTX250, strieborná

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bluetouch BTX250, strieborná - popis produktu

Elektrická kolobežka Bluetouch BTX250, strieborná:Ideálna voľba na plynulý pohyb v mesteElektrická kolobežka BlueTouch BTX250 je skvelou voľbou pre všetkých, ktorí preferujú šikovný spôsob premiestňovania v meste. Kolobežka disponuje maximálnou rýchlosťou 25 km/h a dojazdovou vzdialenosťou 30 km. Pohodlnú jazdu aj na drobných výmoľoch pritom zabezpečuje perfektné odpruženie zadného kolesa. Poháňaná je veľmi kvalitnou batériou Li-Ion s kapacitou 8 Ah. Vďaka jej kompaktným rozmerom, malej hmotnosti a praktickému vyhotoveniu juv priebehu pár sekúnd zložíte a pohodlne prenesiete do verejnej dopravy či uložíte do kufra automobilu.Kľúčové vlastnosti elektrickej kolobežky BlueTouch BTX250, striebornáElektrická kolobežka na šikovný spôsob premiestňovaniaS maximálnou rýchlosťou 25 km/h a dojazdom 30 km/h na jedno nabitiePerfektné odpruženie zadného kolesa pre pohodlnú jazduPoháňaná kvalitnou batériou Li-IonJednoduché a rýchle zloženie v priebehu pár sekúnd3 D svetlomety LED v prednej aj zadnej častiSpoľahlivá zadná kotúčová brzdaBlueTouch BTX250 s intuitívnym displejomFarebné vyhotovenie: striebornéHmotnosť: 12,5 kgNosnosť: 100 kgNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!HmotnosťDojazdMaximálna rýchlosťDiskové brzdySkladanieOdpruženieMaximálna nosnosťNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Spoľahlivé brzdyNa svojej prednej aj zadnej časti disponuje 3 D svetlometmi LED,tie umožňujú jej používanie aj za šera. O spoľahlivé zastavenie na mieste sa postará zadná kotúčová brzda a na riadidlách nechýba jednoduchý intuitívny displej. Pre úplne ľahké dobíjanie batérie je konektor umiestnený pod riadidlami. BlueTouch BTX250 predstavuje šikovné riešenie na pohodlné premiestňovanie v meste.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Produkt Bluetouch BTX250, strieborná je možné nájsť medzi produktmi v skupine Elektrické kolobežky, patrí pod značku BlueTouch.

Produkt Bluetouch BTX250, strieborná má EAN kód 8594161626565.

Bluetouch BTX250, strieborná - parametre produktu

Bluetouch BTX250, strieborná - história ceny a dostupnosti

Bluetouch BTX250, strieborná - ďalšie zaujímavé produkty

Bluetouch BTX250, strieborná - ako nakúpiť najvýhodnejšie?