Dunlop Fort all court TS

Dunlop Fort all court TS

Dunlop Fort all court TS

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dunlop Fort all court TS - popis produktu

Tenisová loptička Dunlop Fort all court TS:Ste tenisovými nadšencami alebo amatérskymi hráčmi? Radi by ste zlepšili svoju techniku a zrýchlili hru? V tom prípade vás tieto perfektné loptičky od spoločnosti Dunlop rozhodne potešia. Zahrajú si s vami totiž na akomkoľvek povrchu.Staňte sa neporaziteľne dobrýmiLoptičky majú vynikajúce herné vlastnosti a nie nadarmo boli zvolené za hlavné loptičky na turnajoch ATP v Monte Carle, Ríme a Madride. Navyše prešli materiálovou inováciou, pretože tu bola použitá unikátna technológia HD Core. Loptičky sú vďaka nej odolnejšie a pevnejšie. Za zmienku určite stojí aj to, že sú na kurte takmer neprehliadnuteľné. O to sa stará špeciálny fluorescenčný melton, ktorý zvyšuje ich viditeľnosť až o 70 %. Či už pôjde o umelý povrch, trávnik alebo antuku, s týmito loptičkami sa stanete takmer neporaziteľne dobrými.

Produkt Dunlop Fort all court TS je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tenisové loptičky, patrí značke Dunlop, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt Dunlop Fort all court TS má EAN kód 5013317102355.

Dunlop Fort all court TS - parametre produktu

Dunlop Fort all court TS - história ceny a dostupnosti

Dunlop Fort all court TS - ďalšie zaujímavé produkty

Dunlop Fort all court TS - ako nakúpiť najvýhodnejšie?