Držiak na kvety RD26421, bicykel

Držiak na kvety RD26421, bicykel

Držiak na kvety RD26421, bicykel

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Držiak na kvety RD26421, bicykel - popis produktu

Jednokolkový držiak kvetov na stenu S liatinovým držiakom na kvetináče môžete v budúcnosti šikovne umiestniť svoje črepníkové rastliny na stenu. Jednokolka slúži nielen ako praktický nástenný držiak na kvety, ale je aj mimoriadne dekoratívna. Nástenný vešiak dodá vašim črepníkovým rastlinám veľmi zvláštny šarm a vďaka svojmu rustikálnemu štýlu upútajú pozornosť na každej stene domu. Držiak na hrnce je obzvlášť efektný pri vchodových dverách, no skvele zapadne aj na terasu a balkón.Jednokolkový držiak na kvety ako dekorácia na stenuMalé črepníkové rastliny môžu byť vystavené dekoratívneKrúžok na kvetináč sa dá ľahko odstrániť Vyrobené z robustnej liatiny ideálne pre vonkajšie použitieRustikálny dizajn dodáva stene domu zvláštne čaroJednoduchá montáž na stenu vďaka predvŕtaným otvoromJednokolkový nástenný držiak na hrniec v skratkeVeľkosť V x Š x H: cca 35 x 23,5 x 17 cmVnútorný priemer krúžku na kvetináč: cca 13 cmVáži cca 850g Nosnosť max 5 kgVyrobené z liatinyV tmavo hnedejrozsah doručenia1 x jednokolkový nástenný držiak na kvetyMateriálové zloženie100% liatinaRD 10026421_0

Tento produkt sa nachádza v kategórii Držiaky na bicykle, patrí značke RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Držiak na kvety RD26421, bicykel - parametre produktu

Držiak na kvety RD26421, bicykel - história ceny a dostupnosti

Držiak na kvety RD26421, bicykel - ďalšie zaujímavé produkty

Držiak na kvety RD26421, bicykel - ako nakúpiť najvýhodnejšie?