Drôtik zelený 24 Gauge (0,51 mm) -

Drôtik zelený 24 Gauge (0,51 mm) -

Drôtik zelený 24 Gauge (0,51 mm) -

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Drôtik zelený 24 Gauge (0,51 mm) - - popis produktu

Zelený floristický drôtik na výrobu kvetov z marcipánu.

Zelený floristický drôtik použijete na upevnenie tvarovaných kvetov do torty. Vymodelované kvety nechajte uschnúť na drôtikoch a potom ich umiestnite na požadované miesto.

Pri tvorení hustých kytíc použite zdvíhacie kliešte- špeciálne tvarované nožnice k uchopovanie kvetov, ktorými zasuniete drôt na miesto, kam by ste sa rukami nedostali.

Zelená farba dobre splynie s tmavými poťahovanými tortami. Na drôt môžete upevniť aj ďalšie tvary z modelovacích a poťahovacích hmôt alebo z mäkkého sušienkového a perníkového cesta.

V balení je 50 kusov, dĺžka 36 cm.Výhodou omotaných drôtikov je to, že aranžované dekorácie na ňom pevne držia. Postup výroby kytíc alebo kvetinových závesov je nasledovný: pripravíme si zodpovedajúci počet drôtov v potrebných dĺžkach a začneme zostavovať os kytice / závesu.

Jednotlivé drôty fixujeme páskou zodpovedajúcej farby. Na konci každého drôtu urobíme slučku / ohyb - pre lepšiu stabilitu kvetu. Sila drôtu sa volí podľa druhu kvetu - mohutné kvety vyžadujú  pevnejší drôt ako drobné kvietky alebo kvety, ktoré sa skladajú z viacerých kvetov.

Vzhľadom na to, že výrobok je dekoračného charakteru, pri aplikácii do múčnikov je potrebné použiť slamku určenú na pitie, tú zasunúť do múčnika a až potom zastrčiť vytvorenú dekoráciu.

Drôtik zelený 24 Gauge (0,51 mm) - - parametre produktu

FarbaZelená
DistribuceSK
KategóriaZelenina, Kvety, Kvetiny

Drôtik zelený 24 Gauge (0,51 mm) - - história ceny a dostupnosti

Drôtik zelený 24 Gauge (0,51 mm) - - ďalšie zaujímavé produkty

Drôtik zelený 24 Gauge (0,51 mm) - - ako nakúpiť najvýhodnejšie?