Drontal tablety (pre mačky) tbl 1x2 ks

Drontal tablety (pre mačky) tbl 1x2 ks

Drontal tablety (pre mačky) tbl 1x2 ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 6,37 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Drontal tablety (pre mačky) tbl 1x2 ks - popis produktu

Veterinárny liek obsahujúci Pyranteli embonas a Praziquantelum. Biele oválne tablety s mäsovou príchuťou sú delené ryhou na jednoduché a presné dávkovanie.

Odčervenie mačiek a mačiat po invázii škrkavkami a pásomnicami t.j. oblými a plochými červami: 

  • Škrkavky: Toxocara cati a Toxascaris leonine
  • Machovce: Ancylostoma tubaeforme, Ancylostoma caninum
  • Pásomnice. Echinococcus multilocularis, Dypilidium caninum, Taenia taeniaeformi, Mesocestoides spp., Joyeuxiella pasqualei

Bez konzultácie s veterinárnym lekárom sa môže liek použiť iba u zdravých zvierat. V prípade zvierat chorých alebo oslabených, kontaktovať veterinárneho lekára. Z dôvodu možnej reinfekcie pásomnicou (Dipylidium caninum) je potrebné mačku odblšiť.

Prípravok je veterinárny liek. Pred použitím sa odporúča si prečítať poučenie o správnom používaní lieku v písomnej informácií pre používateľov. O účinkoch každého lieku je vhodné sa bližšie poradiť s lekárom alebo lekárnikom. 

Výdaj lieku nie je viazaný na veterinárny predpis. 

Charakteristika: Používajú sa k liečbe zmiešaných parazitárnych infekcií vyvolaných oblými a plochými červami (škrkavky, machovce, tenkohlavce, pásomnice). Liečba infekcií spôsobených protozoami Giardia spp. u šteniat a dospelých psov.

Použitie: 1 tableta na 4kg. ž.hm.jednorazovo, priamo schovaná v mäse alebo rozdrvená v krmive. Pri hlístovcoch a pásomniciach tablety podávať formou jednorázového podania.

Zloženie: Pyranteli embonas 230mg,Praziquantelum 20mg

Odčervenie mačiek a mačiat po invázii škrkavkami a pásomnicami.

Produkt Drontal tablety (pre mačky) tbl 1x2 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Veterinárne prípravky, vyrába ho značka Bayer, Drontal, KVP Pharma- und Veterinär- Produkte GmbH, nájdete ho u predajcu MojaLekáreň.sk, Pilulka.sk, Benulekaren.sk, Iliek.sk, Lieky24.sk.

Produkt Drontal tablety (pre mačky) tbl 1x2 ks označuje EAN kód 4007221013198.

Drontal tablety (pre mačky) tbl 1x2 ks - parametre produktu

Drontal tablety (pre mačky) tbl 1x2 ks - história ceny a dostupnosti

Drontal tablety (pre mačky) tbl 1x2 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Drontal tablety (pre mačky) tbl 1x2 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?