Dr.Muller Dr. Müller Detský prsný balzam 50 ml #129382

Dr.Muller Dr. Müller Detský prsný balzam 50 ml #129382

Dr.Muller Dr. Müller Detský prsný balzam 50 ml #129382

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 3,59 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dr.Muller Dr. Müller Detský prsný balzam 50 ml - popis produktu

Dr.Muller starostlivosť o pokožku Obsah Dr.Muller balzám pre deti: 50ml Charakteristika Dr.Muller balzám pre deti: Balzam vhodný pre deti od 1 roku. Prípravok na starostlivosť o jemnú detskú pokožku s masťovým základom z bambuckého masla, včelieho vosku a mandľového oleja. Masážou pokožky na hrudníku a chrbte sa uvoľnia obsiahnuté rastlinné silice (borovicová feniklová tymiánová a klinčeková). Použitie  Malé množstvo balzamu sa podľa potreby nanesie na pokožku hrudníka, chrbta a jemne sa vmasíruje do pokožky. Upozornenie: Nie je vhodné pre deti do 12 mesiacov. Pri použití sa vyhnite kontaktu s očami. Príbalový leták Dr.Muller starostlivosť o pokožku

K uľahčeniu dýchania pri nachladnutí. Šetrný prípravok na starostlivosť o jemnú detskú a citlivú pokožku.

Dr. Müller detský prsný telový balzam za výhodnú cenu a s rýchlym doručením až k vám domov.

Produkt Dr.Muller Dr. Müller Detský prsný balzam 50 ml #129382 patrí do skupiny produktov Telové krémy, patrí značke DR. MÜLLER, Dr. Müller Pharma, Dr. Müller Pharma s.r.o., nájdete ho v e-shope Benulekaren.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Telová kozmetika, patrí pod značku DR. MÜLLER, Dr. Müller Pharma, Dr. Müller Pharma s.r.o., v ponuke predajcu Benulekaren.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu.

Produkt Dr.Muller Dr. Müller Detský prsný balzam 50 ml #129382 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detská kozmetika, patrí pod značku DR. MÜLLER, Dr. Müller Pharma, Dr. Müller Pharma s.r.o., v ponuke predajcu Benulekaren.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu.

Produkt Dr.Muller Dr. Müller Detský prsný balzam 50 ml #129382 označuje EAN kód 8595610403423.

Dr.Muller Dr. Müller Detský prsný balzam 50 ml - parametre produktu

Dr.Muller Dr. Müller Detský prsný balzam 50 ml - história ceny a dostupnosti

Dr.Muller Dr. Müller Detský prsný balzam 50 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Dr.Muller Dr. Müller Detský prsný balzam 50 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?