44031 Drevený vozík 2v1 - Sloník

44031 Drevený vozík 2v1 - Sloník

44031 Drevený vozík 2v1 - Sloník

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 31,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

44031 Drevený vozík 2v1 - Sloník - popis produktu

Chodítko Drevená chodúľka slon:Drevená chodúľka v tvare slona Viga PolarB predstavuje veľmi praktického pomocníka a hračku v jednom produkte, ktorá slúži na rozvíjanie detskej chôdze a motoriky. Chodúľka Viga je vhodná pre všetky deti od 1 roka, ktorým poskytne skvelú oporu a stabilitu pri ich prvých krokoch.  V slonovi je dostatok miesta, aby odviezol rôznych plyšiakov alebo ďalšie obľúbené hračky. Dve korálky a traja kamaráti zo série PolarB na prednej strane pomáhajú s rozvojom jemnej motoriky a koordinácie ruky a oka. Drevené kolesá sú pogumované, takže chodúľka Viga sa ľahko pohybuje a nerobí hluk. Je vyrobená z veľmi kvalitného dreva a farbené zdravotne neškodnými farbami. Drevená chodúľka Viga, Slon dokonale uľahčí deťom ich prvé kroky.Kľúčové vlastnosti drevenej chodúľky Viga v tvare slonaVeľmi praktická drevená chodúľka Viga v tvare slonaZo série PolarB s ľadovým medvedíkomPre rozvoj detskej chôdze a motorikyPoskytne deťom oporu a stabilitu pri ich prvých krokochVnútri chodúľky Viga je dostatok miesta na obľúbené hračkyNa prednej strane sú dve korálky a traja zvierací kamarátiHračky podporujú jemnú motoriku a koordináciu rúk a očíVyrobené z veľmi kvalitného drevaFarbené zdravotne neškodnými farbamiDrevená chodúľka Viga, Slon je vhodná pre deti od 12 mesiacov

Chodítka sú jednou z najčastejšie vyberaných hračiek pre deti, ktoré práve začínajú robiť svoje prvé kroky. Chôdza s detským chodítkom je skutočným potešením, chodítko uľahčuje udržiavanie rovnováhy a zároveň zdokonaľuje chôdzu. Kolieska chodítka sú vybavené gumovými krytmi, ktoré tlmia hluk a zabraňujú pošmyknutiu. Celá konštrukcia je vyrobená z kvalitného bukového dreva. Hračka dokonale spája funkciu chodítka a kočíka. Chodítko sa bude páčiť chlapcom aj dievčatám. Dievčatá v ňom budú prevážať svoje bábiky, medvedíky a iné plyšové zvieratká, zatiaľ čo chlapci v ňom budú prevážať kocky, náradie a mnohé iné poklady.S týmto chodítkom budete môcť sledovať, ako si vaše dieťa rozvíja nové motorické zručnosti. Celý rad bol vyrobený z lakovaného dreva a natretý nezávadnými farbami v 'polárnych' farbách, ktoré uspokoja každého používateľa a poskytnú mu veľa zábavy.Našou prioritou je bezpečnosť a kvalita našich výrobkov, preto dbáme na to, aby farby, ktoré používame na maľovanie našich hračiek, boli neškodné a spĺňali bezpečnostné normy (EN71 a ASTM). Táto hračka je vhodná pre deti staršie ako 12 mesiacov. Rozmery balenia:D: 360 mm x V: 265 mm x Š: 80 mm

Drevený vozík s dizajnom rozkošného sloníka perfektne podporuje rozvoj jemnej a malej motoriky. Detský drevený vozík patrí medzi najčastejšie vyberané hračky pre deti, ktoré začínajú robiť svoje prvé kroky.

Produkt 44031 Drevený vozík 2v1 - Sloník patrí do skupiny produktov Hračky pre deti, je v ponuke značky Viga v ponuke e-shopu Alza.sk, AndreaShop.sk, Darcekovy-raj.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Drevené hračky, je v ponuke značky Viga v ponuke e-shopu Alza.sk, AndreaShop.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt 44031 Drevený vozík 2v1 - Sloník je označený EAN kódom 6971608440311.

44031 Drevený vozík 2v1 - Sloník - parametre produktu

44031 Drevený vozík 2v1 - Sloník - história ceny a dostupnosti

44031 Drevený vozík 2v1 - Sloník - ďalšie zaujímavé produkty

44031 Drevený vozík 2v1 - Sloník - ako nakúpiť najvýhodnejšie?