50178 Dievčenský vzdelávací drevený vozík

50178 Dievčenský vzdelávací drevený vozík

50178 Dievčenský vzdelávací drevený vozík

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 41,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

50178 Dievčenský vzdelávací drevený vozík - popis produktu

Chodítka sú jednou z najčastejšie vyberaných hračiek pre deti, ktoré začínajú robiť svoje prvé kroky.Chôdza s detským chodítkom uľahčuje udržiavanie rovnováhy a zároveň zdokonaľovanie chôdze. Chodítko bolo navrhnuté s ohľadom na najmenších. Je výnimočne stabilné a zároveň bezpečné, vyrobené z bukového dreva najvyššej kvality. Hračka dokonale spája funkciu chodítka a vzdelávacieho panelu. Na ktorom sa nachádzajú úžasné atrakcie. Hračka navyše rozvíja predstavivosť a kreatívne myslenie.Vďaka tomuto chodítku budete môcť sledovať, ako sa vaše dieťa učí novým motorickým zručnostiam. Celý rad bol vyrobený z lakovaného dreva a natretý netoxickými farbami, ktoré uspokoja každého používateľa a poskytnú mu veľa zábavy. Našou prioritou je bezpečnosť a kvalita našich výrobkov, preto dbáme na to, aby farby, ktoré používame na maľovanie našich hračiek, boli netoxické a spĺňali bezpečnostné normy (EN71 a ASTM). Táto hračka je vhodná pre deti staršie ako 18 mesiacov. Rozmery balenia:Dĺžka: 482 mm x výška: 345 mm x šírka: 300 mm

Chodítko Drevená chodúľka ružová:Ružová drevená chodúľka Viga predstavuje veľmi praktického pomocníka a hračku v jednom, ktorá slúži na rozvíjanie detskej chôdze a motoriky. Chodúľka Viga je vhodná pre všetky deti od 1,5 roka, ktorým poskytne skvelú oporu a stabilitu pri ich prvých krokoch.  Jej súčasťou sú rôzne prevliekačky, bludiská a otáčacie hračky, tie deti náramne zabavia, a navyše podporujú aj jemnú motoriku a koordináciu rúk a očí. Je vyrobená z veľmi kvalitného dreva a farbená zdravotne neškodnými farbami. Drevená chodúľka Viga dokonale uľahčí deťom ich prvé kroky.Kľúčové vlastnosti ružovej drevenej chodúľky VigaVeľmi praktická drevená chodúľka VigaPre rozvoj detskej chôdze a motorikyPoskytne deťom oporu a stabilitu pri ich prvých krokochSúčasťou chodúľky sú rôzne prevliekačky, bludiská a otáčacie hračkyHračky podporujú jemnú motoriku a koordináciu rúk a očíVyrobené z veľmi kvalitného drevaFarbené zdravotne neškodnými farbamiRužová drevená chodúľka Viga je vhodná pre deti od 18 mesiacov

Bieloružové chodítko je príjemnou motiváciou pre nácvik prvých krôčikov, kedy sa dievčatká pridŕžajú za jeho madielko a posúvajú ho vpred. Na prednom paneli objaví dievčatká zábavné aktivity.

Skladba a funkčnosť:

  • chodítko má 4 pojazdná kolieska
  • na prednom paneli jednoduchý labyrint s korálkami na drôtiku
  • súprava funkčných ozubených koliesok, hodiny

Kúpte dievčatkám krásne chodítko!

Vhodné pre deti od 18 mesícu. Materiál: drevo, kov Rozmery: 30 x 48,5 x 34,5 cm

Dievčenský drevený vozík pozitívne ovplyvňuje vývoj dieťaťa a súčasne poskytuje dobrú zábavu . Dieťa tlačí vozík pred sebou a naučí sa robiť prvé kroky.

Produkt 50178 Dievčenský vzdelávací drevený vozík patrí do skupiny produktov Hračky pre deti, je v ponuke značky Viga v ponuke e-shopu Alza.sk, Darcekovy-raj.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Drevené hračky, je v ponuke značky Viga v ponuke e-shopu Alza.sk, Darcekovy-raj.sk a je vhodný female.

Produkt 50178 Dievčenský vzdelávací drevený vozík je možné nájsť medzi produktmi v skupine Náučné hračky, patrí pod značku Viga, v ponuke predajcu Alza.sk, Darcekovy-raj.sk a je dizajnovaný female.

Produkt 50178 Dievčenský vzdelávací drevený vozík má EAN kód 6934510501785.

50178 Dievčenský vzdelávací drevený vozík - parametre produktu

50178 Dievčenský vzdelávací drevený vozík - história ceny a dostupnosti

50178 Dievčenský vzdelávací drevený vozík - ďalšie zaujímavé produkty

50178 Dievčenský vzdelávací drevený vozík - ako nakúpiť najvýhodnejšie?