Beztlakový zásobníkový ohrievač Dražice BTO 5 litrov BTO5UP

Beztlakový zásobníkový ohrievač Dražice BTO 5 litrov BTO5UP

Beztlakový zásobníkový ohrievač Dražice BTO 5 litrov BTO5UP

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Beztlakový zásobníkový ohrievač Dražice BTO 5 litrov BTO5UP - popis produktu

Bojler Dražice BTO 5 UP:Elektrický ohrievač vody vyrobený tradičným výrobcom, spoločnosťou Dražice. Ohrievač dodá teplú vodu do všetkých miest s elektrickou energiou, a tak sa hodí na rôzne inštalácie. Hodí sa na prípravu teplej vody v domácnostiach, na chatách a v rôznych sociálnych zariadeniach. Teplotu vody je možné nastaviť termostatom v rozmedzí 5 °C až 75 °C, podľa symbolov na gombíku termostatu. Ohrievač je určený na prietokový, beztlakový systém zapojenia. Tento systém umožňuje odber vody len z jedného miesta.Informácie o záruke a uplatnení porúch:Zariadenie vyžaduje odbornú montáž. Ak zariadenie nie je namontované odbornou firmou (po overení u výrobcu postačí faktúra od inštalatéra), stráca záruku.V prípade poruchy bojlera NESMIE byť bojler odobraný, servis sa vykonáva onsite.V prípade, že ide o neoprávnenú reklamáciu (aj porucha, ktorá sa neprejaví), je výjazd účtovaný zákazníkovi.Parametre a špecifikácia:Objem:5 lPríkon:2000 WKrytie:IP24Doba ohrevu elektrickou energiou z 10 °C na 60 °C:9 min.Napojenie (vonkajší závit):1/2'Materiál:Nádoba: plastIzolácia: polyuretánová pena bez freónuRozmery:Výška: 405 mmŠírka: 255 mmHĺbka: 215 mmHmotnosť:3,5 kg

Zásobníkový beztlakový elektrický ohrievač vody BTO5UP je vhodný pre jedno odberné miesto. Montuje sa nad umývadlo. Je nutné použiť beztlakovú bateriu. Vodovodná batéria nie je súčasťou dodávky. Pre tento typ je nutné použiť vodovodnú batériu špeciálne určenú pre beztlakové ohrievače GL8900CR alebo GL9700CR alebo GL8700CR.

Produkt Beztlakový zásobníkový ohrievač Dražice BTO 5 litrov BTO5UP patrí do skupiny produktov Zásobníky na vodu, patrí značke DRAŽICE.

Tento produkt nájdete v skupine Elektrické bojlery, patrí značke DRAŽICE.

Produkt Beztlakový zásobníkový ohrievač Dražice BTO 5 litrov BTO5UP má EAN kód 8594036088900.

Beztlakový zásobníkový ohrievač Dražice BTO 5 litrov BTO5UP - parametre produktu

Beztlakový zásobníkový ohrievač Dražice BTO 5 litrov BTO5UP - história ceny a dostupnosti

Beztlakový zásobníkový ohrievač Dražice BTO 5 litrov BTO5UP - súvisiace články v blogu

Ako ušetriť elektrickú energiu?

Spotreba elektrickej energie predstavuje podstatnú nákladovú položku v rodinnom rozpočte.

Beztlakový zásobníkový ohrievač Dražice BTO 5 litrov BTO5UP - ďalšie zaujímavé produkty

Beztlakový zásobníkový ohrievač Dražice BTO 5 litrov BTO5UP - ako nakúpiť najvýhodnejšie?