Dr. Hauschka Nimbová vlasová kúra 75 ml

Dr. Hauschka Nimbová vlasová kúra 75 ml

Dr. Hauschka Nimbová vlasová kúra 75 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 16 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dr. Hauschka Nimbová vlasová kúra 75 ml - popis produktu

Intenzivní péče pre poškodené vlasy a podráždenú vlasovú pokožku. Nimbová vlasová kúra je obzvlášť vhodná pre problematickú pokožku hlavy a tiež po farbení a po trvalej. Pre natiahnuté, rozstrapkané a slnkom či slanou vodou poškodené vlasy alebo dehydrované vlasy počas zimného obdobia. Obsiahnuté éterické oleje a obohatené výťažky hojivé nimby a harmančeka navracajú vlasom opäť rovnováhu od samých korienkov. Dodávajú im novú vitalitu, pružnosť a lesk. Rozmarínový éterický olej a olej z pšeničných klíčkov stará zároveň o správne prekrvenie vlasovej pokožky a stimuluje zdravý rast vlasov. Nimbovej vlasovú kúru môžete použiť aj denne na zoslabnuté končeky vlasov. Rozotrite 2 kvapky kôry v dlaniach a ľahko vmasírujte do končekov. Nimbová vlasová kúra je obzvlášť vhodná na lámavé vlasy, pri výskyte lupín a nadmernej produkcii kožného mazu. Póry vlasovej pokožky, ako nikde inde na tele, intenzívne vstrebávajú blahodárne esenciálne a éterické oleje kôry a jej pravidelná masáž 1x týždenne pôsobí svojimi terapeutickými účinkami na celý organizmus.

Produkt Dr. Hauschka Nimbová vlasová kúra 75 ml patrí do skupiny produktov Starostlivosť o vlasy, patrí pod značku DR. HAUSCHKA, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk a je určený pre ženy, unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kúry na vlasy, patrí značke DR. HAUSCHKA, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk a je prispôsobený pre ženy, unisex.

Produkt Dr. Hauschka Nimbová vlasová kúra 75 ml je označený EAN kódom 4020829077546.

Dr. Hauschka Nimbová vlasová kúra 75 ml - parametre produktu

Dr. Hauschka Nimbová vlasová kúra 75 ml - história ceny a dostupnosti

Dr. Hauschka Nimbová vlasová kúra 75 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Dr. Hauschka Nimbová vlasová kúra 75 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?