Domo DO156A  ochladzovač vzduchu s ionizátorom

Domo DO156A ochladzovač vzduchu s ionizátorom

Domo DO156A  ochladzovač vzduchu s ionizátorom

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Domo DO156A ochladzovač vzduchu s ionizátorom - popis produktu

Ochladzovač vzduchu vybavený ionizátorom vypĺňa medzeru medzi ventilátormi a mobilnými klimatizáciami. Ochladzovač vzduchu vie nielen zvlhčiť suchý letný vzduch, ale tiež ho ochladzuje studenou vodou z vstavaného zásobníka. Ionizátor vzduchu potom obohacuje vyfukovaný vzduch o záporne nabité ióny, ktoré priaznivo pôsobia na dýchanie osôb trpiacich napr. alergiami, astmou, alebo sennou nádchou. Mobilný ochladzovač vzduchu možno vďaka praktickým zapusteným rukovätiam alebo pojazdovým kolieskam ľahko prenášať, či premiestňovať. Popis prístroja: typ prístroja: ventilačný prístroj / čistička vzduchu / zvlhčovač funkcia ochladzovania vzduchu cirkuláciou vody možnosť zapnutia automatického otáčania lamiel pre smerovanie vzduchu (oscilácia) funkcia čistenia vzduchu:prachový filter (30 x 12,5 cm) - plne umývateľnýionizátor vzduchu - generujúci záporné ióny (zdraviu prospešné) nastaviteľný časovač vypínajúci prístroj po uplynutí doby: až 120 min. funkcia nepretržitej prevádzky objem zásobníka na vodu: 4 litre priehľadná mierka hladiny vody balenie vrátane 2 nádobiek na zmrazenú vodu s objemom 250 ml dĺžka prívodného kábla: 180 cm teplotná poistka motora a poistka proti vysokému prepätiu v sieti pre max. bezpečnosť použitia nastaviteľná rýchlosť fúkania v troch stupňoch:1. stupeň: 270 m3/hodina vzduchu (hlučnosť: 44 dB)2. stupeň: 285 m3/hodina vzduchu (hlučnosť: 48 dB)3. stupeň: 300 m3/hodina vzduchu (hlučnosť: 51 dB)

Ochlazovač vzduchu DOMO DO156A

Tento produkt sa nachádza v kategórii Ochladzovače vzduchu, je v ponuke značky DOMO, farebné prevedenie je biela, v ponuke predajcu 4home.sk.

Produkt Domo DO156A ochladzovač vzduchu s ionizátorom je možné nájsť medzi produktmi v skupine Ochlazovače vzduchu od značky DOMO, farebné prevedenie je biela v ponuke e-shopu 4home.sk.

Produkt Domo DO156A ochladzovač vzduchu s ionizátorom má priradený EAN kód 5411397129819.

Domo DO156A ochladzovač vzduchu s ionizátorom - parametre produktu

Domo DO156A ochladzovač vzduchu s ionizátorom - história ceny a dostupnosti

Domo DO156A ochladzovač vzduchu s ionizátorom - ďalšie zaujímavé produkty

Domo DO156A ochladzovač vzduchu s ionizátorom - ako nakúpiť najvýhodnejšie?