DOMO DO153A ochladzovač vzduchu s ovládaním

DOMO DO153A ochladzovač vzduchu s ovládaním

DOMO DO153A ochladzovač vzduchu s ovládaním

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DOMO DO153A ochladzovač vzduchu s ovládaním - popis produktu

Ochladzovač vzduchu DOMO DO153A: DOMO DO153A ponúka zdravú klímu a príjemné osvieženie v priebehu teplých letných dní. Ochladzovač dokáže vzduch nielen ochladiť, ale takisto ho zvlhčiť a očistiť od prachu pomocou integrovaného prachového filtra. Samotný ochladzovač DOMO DO153A funguje na princípe ochladzovania vzduchu vďaka voštinovej membráne zalievanej vodou z čerpadla. Do zásobníka na vodu s objemom 5 litrov stačí naliať čo najstudenšiu vodu a následne voda začne cirkulovať cez špeciálnu membránu, o ktorú sa nasávaný vzduch ochladzuje a zvlhčuje. Vďaka tomu dôjde k efektívnemu ochladeniu miestnosti. Kľúčové vlastnosti ochladzovača DOMO DO153APraktický ochladzovačVzduch ochladí, zvlhčí a očistí od prachových častícOchladzovanie vzduchu vďaka voštinovej membráne zalievanej vodouZásobník na vodu s objemom 5 lS funkciou chrániacou vodnú pumpu pred zničením pri saní nasuchoDOMO DO153A s možnosťou oscilácieNastaviteľný časovač do doby 7 hodínTri stupne rýchlosti a tri prevádzkové režimyRobustné držadlo a pojazdové kolieska pre ľahkú manipuláciuFarebné vyhotovenie: biele 3 módy používania ochladzovača DOMO DO153APre efektívne ochladenie miestnosti môžete využiť 3 prevádzkové módy. Normálny režim umožňuje nastavenie 3 stupňov rýchlosti fúkania, režim prirodzený vánok využíva automatickú kombináciu rýchlostí a nočný režim, u ktorého maximálna rýchlosť postupne prechádza na najnižšiu. Vďaka tomu je možné zvoliť taký režim ochladzovača, ktorý bude pre danú chvíľu ideálny. S automatickou osciláciouOchladzovač DOMO je vybavený možnosťou automatického otáčania lamiel pre smerovanie vzduchu aj nastaviteľným časovačom do doby 7 hodín, ktorý automaticky vypne prístroj po uplynutí zvolenej doby. Disponuje robustným držadlom a pojazdovými kolieskami, vďaka ktorým je možné ho veľmi ľahko prenášať a premiestňovať. Jednoduché a pohodlné ovládanie funkcií ponúka prehľadný LED displej aj diaľkové ovládanie. Ochladzovač DOMO DO153A je praktickým pomocníkom, ktorý zabezpečí osviežujúcu klímu vo vašej domácnosti. Rozmery:73 × 28,5 × 25,5 cm Hmotnosť:6,3 kg

V mobilnom ochladzovači vzduchu môžete nájsť lacnejšiu alternatívu mobilnej klimatizácie. Mobilný ochladzovač má v sparných letných dňoch za úlohu predovšetkým zlepšiť dýchateľnosť vzduchu a mierne ho aj ochladiť. Vyfukovaný vzduch je zvlhčený, ochladený studenou vodou a tiež zároveň očistený od prachu integrovaným prachovým filtrom.Vlastnosti: prehľadný a veľký ovládací panel uľahčí ovládanie efektívne chladenie vzduchu vďaka voštinovej membráne zalievanej vodou z čerpadla možnosť oscilácie vertikálnych lamiel zvyšuje efektivitu prístroja vysoký prietok vzduchu: 300m³/hodina rýchlosť ventilovaného vzduchu: 6 m/sekunda diaľkové ovládanie (vrátane batérie CR2032) a časovač až na 7 hodín zásobník na studenú vodu: 5 litrov 3 módy:normálny - možné nastaviť 3 rýchlosti prirodzený vánok - automatická kombinácia rýchlostínočný režim sleep - prechod z maximálnej rýchlosti na najnižšiu po 30 minutách 3 rýchlosti ventilácie: nízkastrednávysoká funkcia chrániaca vodnú pumpu pred zničením pri saní nasucho pojazdové kolieska na spotrebiči uľahčia manipuláciu hlučnosť:

Tento produkt nájdete v skupine Ochladzovače vzduchu, je v ponuke značky DOMO, farebné prevedenie je biela, v ponuke predajcu Alza.sk, 4home.sk.

Produkt DOMO DO153A ochladzovač vzduchu s ovládaním je označený EAN kódom 5411397119216.

DOMO DO153A ochladzovač vzduchu s ovládaním - parametre produktu

DOMO DO153A ochladzovač vzduchu s ovládaním - história ceny a dostupnosti

DOMO DO153A ochladzovač vzduchu s ovládaním - ďalšie zaujímavé produkty

DOMO DO153A ochladzovač vzduchu s ovládaním - ako nakúpiť najvýhodnejšie?