ADC Blackfire Spoločenská hra - Dobble Kids

ADC Blackfire Spoločenská hra - Dobble Kids

ADC Blackfire Spoločenská hra - Dobble Kids

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 13,59 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ADC Blackfire Spoločenská hra - Dobble Kids - popis produktu

Spoločenská hra - Dobble Kids

Dobble Kids je detská verzia jednej z najobľúbenejších spoločenských hier Dobble, ktorá namiesto rôznych symbolov obsahuje obrázky veselých zvieratiek

Cieľ hry je rovnaký - čo najrýchlejšie nájsť na niektorej z kariet protihráčov či kôpky rovnaký obrázok zvieratka ako je na vašej karte. Rovnako ako hra Dobble aj Dobble Kids obsahuje 5 minihier, dve verzie z nich sú špeciálne navrhnuté pre túto verziu.

Asmodee Dobble Kids

Neuveriteľne zábavná hra, pri ktorej dobrý postreh, rýchlosť a reflexy rozhodujú o víťazovi. Obľúbená postrehová hra v detskej verzii.

Na kartách sú obrázky zvierat, ktoré deti jednoducho identifikujú a rozpoznajú. Hra je kompletne v češtine aj slovenčine a v pravidlách nájdete návod na 5 rôznych variant tejto hry. Zmyslom hry je vo všetkých prípadoch nájsť na kartách dve rovnaké zvieratká.

Balenie obsahuje: 30 kariet v praktickej plechovej krabičke. Hru, vzhľadom k rozmerom, môžete brať so sebou takmer kamkoľvek na cesty alebo do školy.

Vhodné pre deti od 4 rokov Počet hráčov: 2-5 Priemerná doba hrania: 10 min

Produkt ADC Blackfire Spoločenská hra - Dobble Kids patrí do skupiny produktov Spoločenské hry, patrí pod značku ADC BLACKFIRE, Asmodee, BLACKFIRE, FEBER, v ponuke predajcu Alza.sk a je určený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Kartové hry, patrí pod značku ADC BLACKFIRE, Asmodee, BLACKFIRE, FEBER v ponuke e-shopu Alza.sk a je určený unisex.

Produkt ADC Blackfire Spoločenská hra - Dobble Kids má priradený EAN kód 3558380028604.

ADC Blackfire Spoločenská hra - Dobble Kids - parametre produktu

PredmetSpoločenská hra
TOPMerch
KategóriaSpoločenské hry, Kartové hry
ZnačkaADC BLACKFIRE, Asmodee, BLACKFIRE, FEBER
Určenieunisex
E-shopAlza.sk
EAN3558380028604

ADC Blackfire Spoločenská hra - Dobble Kids - história ceny a dostupnosti

ADC Blackfire Spoločenská hra - Dobble Kids - ďalšie zaujímavé produkty

ADC Blackfire Spoločenská hra - Dobble Kids - ako nakúpiť najvýhodnejšie?