Asmodee Dosková hra Dixit 5. rozširenie - DayDreams

Asmodee Dosková hra Dixit 5. rozširenie - DayDreams

Asmodee Dosková hra Dixit 5. rozširenie - DayDreams

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 17,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Asmodee Dosková hra Dixit 5. rozširenie - DayDreams - popis produktu

Rozšírenie kartovej hry Dixit 5. rozšírenia (Day Dreams):Nová súprava kariet pre skvelú rodinnú hru Dixit. Už vás nebavia hry, ktoré sú závislé na náhode? Máte pocit, že samotné šťastie alebo smola by nemali rozhodovať o víťazovi? A zároveň si chcete zahrať hru, ktorá bude baviť rovnako tak deti ako dospelých? Potom je hra Dixit práve pre vás. Všetko je založené na vytváraní asociácií ku krásne ilustrovaným kartám, ktoré vyšli z dielne francúzskeho ilustrátora Clementa Lefevre.Každý z hráčov dostane do ruky 6 kariet. Začínajúci hráč si vyberie zo svojich kariet jednu, ktorú položí na rubom hore stôl a slovne ju popíše. Len na ňom je, či sa obmedzí len na jedno slovo alebo si vymyslí celý príbeh. Ostatné k nej pridajú jednu zo svojich kariet. Karty na stole sa zamiešajú a potom rozložia lícom nahor. Teraz ostatní hráči pomocou svojich žetónov s číslami typu, ktorú kartu začínajúci hráč opísal. Na základe správnosti tipov sú potom pridelené body. Hra končí dobráním poslednej karty v balíčku.Rozšírenie Dixit 4 prináša do hry celkovo 84 nových kariet a s nimi aj nové možnosti výkladu. Fantázii sa medze nekladú.Ďalšie informácie:Séria: DixitObsah balenia: 84 karietPočet hráčov: 3 - 6Odporúčaný vek: 8+Rozšírenie je samostatne nehrateľné bez základnej hry Dixit.

Asmodee Dixit rozšírenie

Piate rozšírenie hry Dixit, ktoré je možno hrať iba so základnou sadou Dixit alebo Dixit Odyssey. Nové karty obohatia existujúcu hru a vnesú do hry novú rozmanitosť.

Obsah balenia:

  • 84 kariet s krásnymi ilustráciami

Upozornenie:

  • neobsahuje bodovacú stupnicu, figúrky a tipovacie žetóny
  • sú obsiahnuté v základnej hre

Kúpte deťom ďalšie rozšírenie hry Dixit!

Vhodné pre deti od 8 rokov Počet hráčov: 3 - 6 Dĺžka hry: cca 30 min. Materiál: kartón Rozmery balenia: 27,5 x 12 x 4 cm Krajina pôvodu: Nemecko

Páté rozšíření pro populární vypravěčskou hru Dixit obsahující 84 zcela nových karet!Rozšíření hry Dixit s názvem DayDreams pro rok 2014 přináší nových 84 karet, které lze buďto vmíchat mezi stávající karty nebo hrát samostatně. Autorem ilustrací na kartách je Franck Dion.Balení neobsahuje bodovací stupnici, figurky a tipovací žetony - ke hraní potřebujete základní Dixit nebo Dixit Odyssey.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Spoločenské hry, patrí pod značku Asmodee, BLACKFIRE, v ponuke predajcu Alza.sk, Vesely-Drak.sk, 4kids.sk a je určený unisex.

Produkt Asmodee Dosková hra Dixit 5. rozširenie - DayDreams je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kartové hry, patrí pod značku Asmodee, BLACKFIRE v ponuke e-shopu Alza.sk, Vesely-Drak.sk, 4kids.sk a je určený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Stolové hry, patrí pod značku Asmodee, BLACKFIRE v ponuke e-shopu Alza.sk, Vesely-Drak.sk, 4kids.sk a je určený unisex.

Produkt Asmodee Dosková hra Dixit 5. rozširenie - DayDreams je označený EAN kódom 3558380024361.

Asmodee Dosková hra Dixit 5. rozširenie - DayDreams - parametre produktu

Asmodee Dosková hra Dixit 5. rozširenie - DayDreams - história ceny a dostupnosti

Asmodee Dosková hra Dixit 5. rozširenie - DayDreams - ďalšie zaujímavé produkty

Asmodee Dosková hra Dixit 5. rozširenie - DayDreams - ako nakúpiť najvýhodnejšie?