Asmodee Dixit 3. rozšírenie Journey

Asmodee Dixit 3. rozšírenie Journey

Asmodee Dixit 3. rozšírenie Journey

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 17,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Asmodee Dixit 3. rozšírenie Journey - popis produktu

Rozšírenie kartovej hry Dixit 3. rozšírenie (Journey):Dixit je jednoduchá, originálna a veľmi zábavná kartová hra. Pri tejto hre veľa uplatníte logiku a fantáziu. Hra je svižná a hodí sa aj pre deti, ktorí sa v nej veľmi dobre orientujú.Každý z hráčov dostane do ruky 6 kariet. Začínajúci hráč si vyberie zo svojich kariet jednu, ktorú položí na rubom nahor stôl a slovne ju opíše. Len na ňom je, či sa obmedzí len na jedno slovo alebo si vymyslí celý príbeh. Ostatní k nej pridajú jednu zo svojich kariet. Karty na stole sa zamiešajú a potom rozložia lícom nahor. Teraz ostatní hráči pomocou svojich žetónov s číslami typu, ktorú kartu začínajúci hráč opísal. Na základe správnosti tipov sú potom pridelené body. Hra končí odobraním poslednej karty v balíčku.Rozšírenie Dixit 3 prináša do hry nové karty a s nimi aj nové možnosti výkladu. Fantázii sa medze nekladú.Parametre a špecifikácia:Séria:DixitObsah balenia:81 karietPočet hráčov:3 - 6Odporúčaný vek:8 +Rozšírenie je samostatne nehrateľné bez základnej hry Dixit.

Asmodee Dixit rozšírenie

Tretie rozšírenie hry Dixit, ktoré je možno hrať iba so základnou sadou Dixit alebo Dixit Odyssey. Nové karty obohatia existujúcu hru a vnesú do hry novú rozmanitosť.

Obsah balenia:

  • 84 kariet s krásnymi ilustráciami

Upozornenie:

  • neobsahuje bodovacú stupnicu, figúrky a tipovacie žetóny
  • sú obsiahnuté v základnej hre

Kúpte deťom ďalšie rozšírenie hry Dixit!

Vhodné pre deti od 8 rokov Počet hráčov: 3 - 6 Dĺžka hry: cca 30 min. Materiál: kartón Rozmery balenia: 27,5 x 12 x 4 cm Krajina pôvodu: Nemecko

Produkt Asmodee Dixit 3. rozšírenie Journey patrí do skupiny produktov Spoločenské hry, patrí pod značku Asmodee, BLACKFIRE, v ponuke predajcu Alza.sk, 4kids.sk a je určený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kartové hry, patrí pod značku Asmodee, BLACKFIRE v ponuke e-shopu Alza.sk, 4kids.sk a je určený unisex.

Produkt Asmodee Dixit 3. rozšírenie Journey má priradený EAN kód 3558380016014.

Asmodee Dixit 3. rozšírenie Journey - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaSpoločenské hry, Kartové hry
ZnačkaAsmodee, BLACKFIRE
Určenieunisex
E-shopAlza.sk, 4kids.sk
EAN3558380016014

Asmodee Dixit 3. rozšírenie Journey - história ceny a dostupnosti

Asmodee Dixit 3. rozšírenie Journey - ďalšie zaujímavé produkty

Asmodee Dixit 3. rozšírenie Journey - ako nakúpiť najvýhodnejšie?