BEURER BY 110 Video detská pestúnka s kamerou digitálna

BEURER BY 110 Video detská pestúnka s kamerou digitálna

BEURER BY 110 Video detská pestúnka s kamerou digitálna

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 108,57 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BEURER BY 110 Video detská pestúnka s kamerou digitálna - popis produktu

Detská pestúnka BEURER BY 110:Zaistite maximálnu kontrolu nad dianím v detskej postieľke vášho bábätka. Detská pestúnka BEURER vám prenesie zvuk aj obraz. Detská opatrovateľka s kamerou vždy perfektne vaše bábätko postráži. Prenos úplne čistého zvuku je obstaraný digitálne s rozsahom pokrytia až 300 m. Ponúkaná detská pestúnka disponuje hneď niekoľkými kanálmi a vysiela na vyššej frekvencii ako opatrovateľky s analógovým prenosom zvuku, spoľahlivo ju tak využijete najmä v mestách, kde môže byť signál veľmi rušený. Keby ste sa však mimo signálu predsa len ocitli, zariadenie na to upozorní výrazným zvukovým znamením. Napájanie hlavnej, rodičovskej jednotky, je riešené zásuvkou, rovnako ako pri jednotke detskej. Kľúčové prednosti baby monitora BEURER BY 110 Detská video opatrovateľka BEURER pre dohľad nad bábätkom Digitálny zvukový prenos Dosah pokrytia až 300 m Detská pestúnka BEURER dovolí rodičom na bábätko hovoriť vďaka obojstrannému prenosu Prístroj vás sám upozorní, že je potrebné vymeniť batériu Funkcia nočného videnia sa postará o spätnú väzbu aj pri vypnutom svetle Detská pestúnka BEURER vám pomôže s uspávaním dieťaťa formou projekcie či zvukov Monitorujte zdravie svojho bábätka so senzorom teploty Obidve časti opatrovateľky sú napájané z elektrickej siete Využíva záložný zdroj energie, a to integrovaná dobíjacia batérie Ďalšie novinky detskej pestúnky BEURER S modernými technológiami môžete pestúnky využívať aj pri ďalších veciach. Sympatický je aj režim nočného videnia, ktorý využijete na kontrolu potomka v nočných hodinách. Detskej pestúnke BEURER nemôže chýbať ani režim obojstranného prenosu. Keď sa dieťa začne budiť, môžete ho najskôr skúsiť utíšiť svojím hlasom. Prekážkou nebude ani vysoký hluk v miestnosti, jednoducho stačí na ovládaní zvýšiť hlasitosť. Praktický uspávací režim povyšuje pestúnku na multifunkčný prístroj. Detská pestúnka BEURER je tak nenahraditeľná nielen na kontrolu bábätka, ale navyše mu vie prehrať uspávaciu melódiu na pokojné zaspávanie.

Dokonalý dozor nad vaším dieťaťom Digitálna video pestúnka Beurer BY110 vám poskytne perfektný prehľad o vašej ratolesti. Prenos zvuku aj obrazu je vysoko kvalitný vo dne aj v noci, takže sa môžete na opatrovateľku obrátiť kedykoľvek potrebujete. Digitálna technológia s frekvenciou 2.4Ghz navyše zaručuje bezpečný a stabilný signál, vďaka ktorému máte svojich blízkych neustále pod kontrolou. Opatrovateľka je opatrená funkciou intercom, vďaka ktorej môžete na dieťa prehovoriť a utešiť ho svojím hlasom. Spoľahlivý prenos a dostatočný dosah Inštaláciu zvládne naozaj každý a to za pár minút. Stačí opatrovateľku s kamerou zapojiť do zásuvky, zapnúť a okamžite sledovať živý prenos. Nemusíte sa zaoberať žiadnym nastavovaním Wi-Fi, výpadky internetu, rušením signálu a podobnými nepríjemnosťami. Vo voľnom priestranstve funguje prenos spoľahlivo až do vzdialenosti 300 metrov. Jasný obraz vo dne aj v noci Pestúnka poskytuje jasný obraz aj v noci a to vďaka infračervenému nočnému svetlu. Po zotmení sa automaticky aktivujú infračervené LED diódy, vďaka čomu budete mať dokonalý prehľad o všetkom dianí. Užite si chvíľku pokoja a sledujte na farebnom displeji s vysokým rozlíšením, ako vaša ratolesť spokojne spí. Upokojujúci hlas a melódia Pri zaspávaní deti rady počujú upokojujúci hlas svojej mamičky či otecka, preto opatrovateľka ponúka možnosť byť s vaším dieťaťom neustále v spojení. Stačí jediné stlačenie odkiaľkoľvek z domácnosti a môžete na svoju ratolesť nielen prihovárať, ale zároveň počúvať zasmiatie, mrmlanie či kýchnutie. Zvuk môžete na displeji zoslabiť alebo zosilniť. K dispozícii sú aj 4 upokojujúce melódie, ktoré vám pomôžu bábätko upokojiť.

Baby video monitor Beurer BY 110 s mimoriadne veľkým 2,8 palcovým displejom, ktorý využíva digitálnu bezdrôtovú technológiu pre vynikajúcu kvalitu obrazu a zvuku s dosahom až 300 m bude pre Vás a Váš rodinný život s malým dieťatkom významným pomocníkom nielen cez deň ale aj v noci.

 

  • Mimoriadne veľký 2,8-palcový farebný displej LCD
  • Monitorovanie videa aj v tme vďaka funkcii infračerveného nočného videnia
  • Z rodičovskej jednotky je možné vybrať / zrušiť výber 4 jemných uspávaniek
  • Funkcia interkomu
  • Režim ECO + pre nízko emisný a energeticky efektívny prenos
  • Digitálna bezdrôtová technológia pre vynikajúcu kvalitu obrazu a zvuku
  • Režim spánku: nastaviteľné vypnutie displeja po 2/5/10 minútach
  • Pohybový a zvukový alarm
  • Teplotný alarm
  • Alarm slabej batérie (rodičovská jednotka)
  • Kameru je možné otáčať manuálne
  • Dosah až 300 m
  • Monitor je kompatibilný so až 4 kamerami
  • Vrátane sieťovej časti a lítium-iónovej batérie pre rodičovskú jednotku
  • Funkcia digitálneho priblíženia Zoom
  • Funkcia časovača: 2/3/4/5 hodín
  • Ovládanie rozsahu s akustickým signálom
  • Nastaviteľná hlasitosť
  • Nastaviteľný jas displeja
  • Praktický nástenný držiak pre kameru
  • Kameru je možné otáčať manuálne
  • Lítium-iónová batéria pre rodičovskú jednotku a 2 sieťové časti
  • Zobrazenie teploty
  • Prenosový výkon menej ako 14dB
  • Prenosová frekvencia 2,4GHz
  • 21 kanálov

BEURER BY 110, 1 ks, Pestúnky pre deti, Keď sa z vás stane rodič, potrebovali by ste mať oči a uši všade. To síce nejde, ale pestúnka BEURER BY 110 vám s tým veľmi pomôže. Vďaka nej môžete mať bábätko stále pod kontrolou a byť tak oveľa pokojnejší. Uľahčite si svoju náročnú a zodpovednú rolu. Vlastnosti: videopestúnka umožňuje obojstrannú komunikáciu dokáže prehrať uspávanku ľahké natáčanie pestúnky do rôznych uhlov infračervené nočné videnie Použitie: Signál je stabilný do 300 metrov.

Beurer BY 0 Digitalna pestúnka ks Baby video monitor Beurer BY 110 s mimoriadne veľkým 2,8 palcovým displejom, ktorý využíva digitálnu bezdrôtovú technológiu pre vynikajúcu kvalitu obrazu a zvuku s dosahom až 300 m bude pre Vás a Váš rodinný život s malým dieťatkom významným pomocníkom nielen cez deň ale aj v noci.

Video pestúnka s kamerou, digitálna bezdrôtová technológia pre vynikajúcu kvalitu zvuku a obrazu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Detské postieľky, vyrába ho značka BEURER, je vyrobený vo veľkosti 1 ks, nájdete ho v e-shope AndreaShop.sk, Okay.sk, Notino.sk, Alza.sk, MojaLekáreň.sk a je určený dievčenské, chlapčenské, pre deti, unisex.

Produkt BEURER BY 110 Video detská pestúnka s kamerou digitálna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detské pestúnky, patrí pod značku BEURER, je vyrobený vo veľkosti 1 ks, v ponuke predajcu AndreaShop.sk, Okay.sk, Notino.sk, Alza.sk, MojaLekáreň.sk a je vhodný dievčenské, chlapčenské, pre deti, unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Detské opatrovateľky, patrí pod značku BEURER, je vyrobený vo veľkosti 1 ks, nájdete ho v e-shope AndreaShop.sk, Okay.sk, Notino.sk, Alza.sk, MojaLekáreň.sk a je vhodný dievčenské, chlapčenské, pre deti, unisex.

Produkt BEURER BY 110 Video detská pestúnka s kamerou digitálna popisuje EAN kód 4211125952617.

BEURER BY 110 Video detská pestúnka s kamerou digitálna - parametre produktu

BEURER BY 110 Video detská pestúnka s kamerou digitálna - história ceny a dostupnosti

BEURER BY 110 Video detská pestúnka s kamerou digitálna - ďalšie zaujímavé produkty

BEURER BY 110 Video detská pestúnka s kamerou digitálna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?