Drevený traktor LIBERO zelený

Drevený traktor LIBERO zelený

Drevený traktor LIBERO zelený

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Drevený traktor LIBERO zelený - popis produktu

Viete, čo spája zábavu, vzdelanie a dobrodružstvo? Drevený traktor Libero! Táto výnimočná hračka prinesie poľnohospodársky život priamo do detskej izby, a to s neobmedzenými možnosťami na hravú zábavu. Traktor Libero je navrhnutý tak, aby zvládol odolať aj tým najnáročnejším dobrodružstvám. Robustná drevená konštrukcia, vyrobená zo 100% certifikovaného dreva FSC®, zaisťuje dlhú životnosť hračky. Predné kolesá sú vybavené gumovými pneumatikami, čo zaručuje plynulý a tichý chod, či už traktor prechádza po parkete alebo vonku v teréne. Gumené kolesá sú ideálne pre jazdu na rôznych povrchoch, či už sú to tvrdé podlahy alebo vonkajší terén. Deti si traktor môžu ľahko uchopiť cez otvory, čo uľahčuje prenášanie a manipuláciu. Táto hračka nie je len o zábave. Deti sa s ňou môžu hrať a súčasne sa učiť. Traktor ponúka mladým farmárom neobmedzený priestor na kreatívnu hru, kde môžu vytvárať vlastné poľnohospodárske príbehy a objavovať svet farmárskych vozidiel. Nechajte svoje deti objaviť kúzlo farmárskeho života a dobrodružstva na vidieku s týmto dreveným traktorom Libero! Špecifikácia produktu: Vyrobené z FSC® 100% certifikovaného dreva S gumovými kolesami Vhodné od 18 mesiacov Hmotnost: 0,32 kg, Materiál: Pryž, 100% FSC dřevo, Typ: Auta, Vhodné od: 18 měsíců, Hloubka: 7 cm, Šířka: 13 cm, Výška: 10 cm

Tento produkt nájdete v skupine Drevené hračky, je v ponuke značky Small foot, Small foot by Legler, farebné prevedenie je zelená v ponuke e-shopu HouseLand.sk.

Produkt Drevený traktor LIBERO zelený popisuje EAN kód 4020972110787.

Drevený traktor LIBERO zelený - parametre produktu

Drevený traktor LIBERO zelený - história ceny a dostupnosti

Drevený traktor LIBERO zelený - ďalšie zaujímavé produkty

Drevený traktor LIBERO zelený - ako nakúpiť najvýhodnejšie?