Detské závesné kreslo JOE #7198988

Detské závesné kreslo JOE #7198988

Detské závesné kreslo JOE #7198988

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detské závesné kreslo JOE - popis produktu

Predstavte si nádherné letné popoludnie na čerstvom vzduchu, s knihou či pohárom studenej malinovky v ruke, s vašim novým kresielkom JOE. Relaxujte v ňom aj u vás doma, kreslo je vhodné aj do interiéru. Je vyrobené z čistej 100% bavlny v modrej a žltej farbe, ktorá je veľmi príjemná na dotyk. Pohodlie zvyšuje nafukovací PVC vankúš vyrobený v žltej farbe. Kreslo, v ktorom sa vám bude skvele odpočívať a zároveň bude štýlovou ozdobou vašej záhrady alebo terasy. Stojan nie je súčasťou balenia. Farba:žltá / modrá Materiál:látka / PVC Rozmery:šírka: 60 cmhĺbka: 45 cmvýška: 115 cm Nosnosť:80 kg Hmotnosť:1 kg

Produkt Detské závesné kreslo JOE #7198988 patrí do skupiny produktov Záhradné kreslá, vyrába ho značka VIPKON, farebné prevedenie je žltá, materiálové prevedenie je PVC, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Závesné kreslá, patrí pod značku VIPKON, farebné prevedenie je žltá, materiálové zloženie PVC, v ponuke predajcu Inpostele.sk.

Produkt Detské závesné kreslo JOE #7198988 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradné závesná kreslá, vyrába ho značka VIPKON, vo farebnej verzii žltá, je vyrobený z materiálu PVC v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Detské závesné kreslo JOE - parametre produktu

FARBAModrá
FARBAŽltá
NOSNOSŤ80 kg
ŠÍRKA60 cm
MATERIÁLLátka
MATERIÁLPVC
HĹBKA45 cm
VÝŠKA115 cm
ŠTÝLDetský
HMOTNOSŤ1 kg
Hmotnosť1000.000g
KategóriaKreslá, Knihy, Záhradné kreslá, Závesné kreslá, Záhradné závesná kreslá, Záhradné závesné kreslá
ZnačkaVIPKON
Farbažltá
MateriálPVC
E-shopInpostele.sk

Detské závesné kreslo JOE - história ceny a dostupnosti

Detské závesné kreslo JOE - ďalšie zaujímavé produkty

Detské závesné kreslo JOE - ako nakúpiť najvýhodnejšie?