Detský bicykel, odrážadlo v čiernej farbe Ecotoys 4v1

Detský bicykel, odrážadlo v čiernej farbe Ecotoys 4v1

Detský bicykel, odrážadlo v čiernej farbe Ecotoys 4v1

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 49,40 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detský bicykel, odrážadlo v čiernej farbe Ecotoys 4v1 - popis produktu

Detské odrážadlo s pedálmi EcoToys je určené pre deti od 2 rokov. Pomáha rozvíjať fyzickú zdatnosť a koordináciu detí. Špeciálne navrhnutá konštrukcia odrážadla a nastaviteľná výška sedla umožňujú prispôsobiť jeho funkciu aktuálnym schopnostiam dieťaťa. Odrážadlo možno používať ako: - odrážadlo s pomocnými kolieskami na podporu rovnováhy, - odrážadlo bez pomocných koliesok, - štandardný bicykel s pomocnými kolieskami, - štandardný bicykel bez pomocných kolies. Špecifikácie výrobku: Certifikáty: EN71:1-3, SGS, CE Hmotnosť: 3,5 kg Nosnosť: 20 kg Design: Koleso, Hmotnost: 3,5 kg, Materiál: Plast, Nosnost: 20 kg , Vhodné od: 2 let, Výbava: S nastavitelným sedlem, Výška: 50 cm

Bicykel 4v1 je vhodný pre deti od 3 rokov. Je možné ho využiť na štyri spôsoby ako klasický bicykel alebo odrážadlo a to s pomocnými kolieskami alebo bez. Ľahká a odolná konštrukcia a špeciálne kolesá umožňujú používať bicykel doma aj vonku. Bicykel má nastaviteľnú výšku sedadla, dokonale sa prispôsobí dieťaťu. Dezén každého kolesa je protišmykový a nepoškriabe povrch a sedlo a riadidlá sú pre dieťa mäkké a pohodlné. Vozidlo má zámok, ktorý vám zabráni príliš silno otáčať volantom. Špecifikácie: Farba: čierna Rozmery: uvedené na obrázku Nosnosť: 25 kg

Produkt Detský bicykel, odrážadlo v čiernej farbe Ecotoys 4v1 patrí do skupiny produktov Hračky pre deti, je v ponuke značky domtextilu.sk, ECOTOYS, farebný variant je Array, ČIERNA v ponuke e-shopu Domtextilu.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Detské bicykle od značky domtextilu.sk, ECOTOYS, farebné prevedenie je Array, ČIERNA, nájdete ho u predajcu Domtextilu.sk.

Produkt Detský bicykel, odrážadlo v čiernej farbe Ecotoys 4v1 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pedále na bicykle, vyrába ho značka domtextilu.sk, ECOTOYS, farebné prevedenie je Array, ČIERNA, nájdete ho v e-shope Domtextilu.sk.

Produkt Detský bicykel, odrážadlo v čiernej farbe Ecotoys 4v1 má priradený EAN kód 5903089068259.

Detský bicykel, odrážadlo v čiernej farbe Ecotoys 4v1 - parametre produktu

Detský bicykel, odrážadlo v čiernej farbe Ecotoys 4v1 - história ceny a dostupnosti

Detský bicykel, odrážadlo v čiernej farbe Ecotoys 4v1 - ďalšie zaujímavé produkty

Detský bicykel, odrážadlo v čiernej farbe Ecotoys 4v1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?