Detské odrážadlo EcoToys PSÍK

Detské odrážadlo EcoToys PSÍK

Detské odrážadlo EcoToys PSÍK

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detské odrážadlo EcoToys PSÍK - popis produktu

Detské odrážadlo EcoToys PSÍK je určené pre deti od 10 do 36 mesiacov. Jazda na ňom pomáha deťom rozvíjať motoriku a fyzickú zdatnosť. Špecifikácia produktu: Ľahká konštrukcia z uhlíkovej ocele Volant potiahnutý penou – nešmykľavý a na dotyk mäkký Dvojité kolesá vpredu a vzadu Pohodlne tvarované sedadlo s penovou výplňou Kolesá pokryté špeciálnym materiálom, ktorý nepoškriabe podlahy Bezpečnostný zámok kormidla do 135° Nosnosť: 20 kg Rozmery produktu: Design: Koleso, Hmotnost: 2 kg, Materiál: Plast, Nosnost: 20 kg , Vhodné od: 1 roku, Výbava: S gumovými koly, Výška: 41 cm

Konštrukcia bicykla je vyrobená z pevného plastu. Bicykel má mäkké, profilované sedadlo a riadidlá pokryté protišmykovou penou. Dvojité kolesá v prednej časti vozidla zaisťujú stabilitu pri hraní. Kolesá sú vyrobené zo špeciálneho materiálu, ktorý sa na povrchu nekĺže a navyše chráni podlahu pred poškriabaním. Volant má zámok proti príliš silnému otáčaniu volantu a oči psa sledujú smer jazdy. Špecifikácie: Farba: biela Rozmery: uvedené na obrázku Nosnosť: 20 kg

Tento produkt sa nachádza v kategórii Hračky pre deti, je v ponuke značky domtextilu.sk, ECOTOYS, farebný variant je Array, biela v ponuke e-shopu Domtextilu.sk, HouseLand.sk.

Produkt Detské odrážadlo EcoToys PSÍK je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detské bicykle od značky domtextilu.sk, ECOTOYS, farebné prevedenie je Array, biela, nájdete ho u predajcu Domtextilu.sk, HouseLand.sk.

Produkt Detské odrážadlo EcoToys PSÍK popisuje EAN kód 5903089068242.

Detské odrážadlo EcoToys PSÍK - parametre produktu

Detské odrážadlo EcoToys PSÍK - história ceny a dostupnosti

Detské odrážadlo EcoToys PSÍK - ďalšie zaujímavé produkty

Detské odrážadlo EcoToys PSÍK - ako nakúpiť najvýhodnejšie?