Babymoov Video monitor yoo-feel

Babymoov Video monitor yoo-feel

Babymoov Video monitor yoo-feel

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 156,32 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Babymoov Video monitor yoo-feel - popis produktu

Detská pestúnka BABYMOOV YOO-Feel:Majte dohľad nad dianím v postieľke vášho bábätka. Detská pestúnka Babymoov zaistí prenos zvuku aj obrazu. Detská opatrovateľka s kamerou vždy perfektne vaše bábätko postráži. Prenos jasne čistého zvuku je vyriešený digitálne s dosahom pokrytia až 250 m. Ponúkaná detská pestúnka má k dispozícii hneď niekoľko kanálov a na rozdiel od analógových opatrovateliek vysiela na vyššej frekvencii, hodí sa tak aj do mesta, kde inak môže byť prenos signálu rušený rôznymi prekážkami. Keby ste sa však mimo signálu predsa len ocitli, zariadenie vám to oznámi zvukovým znamením. O napájanie hlavnej, rodičovskej jednotky, sa stará batéria alebo zásuvka, detskú jednotku napája zásuvka. Lítiová dobíjacia batéria sa vždy pohodlne dobije, hneď ako bude potrebné. Zásadné vlastnosti detskej pestúnky BABYMOOV YOO-Feel Detská video opatrovateľka Babymoov na stráženie bábätka Digitálny prenos zvuku Dosah signálu až 250 m Detská pestúnka Babymoov umožňuje komunikovať v oboch smeroch Pekne uvidíte aj pri vypnutom svetle vďaka nočnému videniu Detská pestúnka Babymoov vám uľahčí uspávanie formou projekcie či zvukov Zdroj rodičovskej časti pestúnky: sieť (230 V) a batéria Napájanie detskej jednotky: sieť (230 V) Ako záložný zdroj energie využíva lítiová dobíjacia batérie Funkcie detskej pestúnky Babymoov Vďaka moderným technológiám ponúkajú opatrovateľky viac funkcií. Prístroj má vo výbave režim nočného videnia, ktorý umožňuje kontrolu dieťaťa aj v zhasnutej izbičke. Detskej pestúnke Babymoov nechýba ani možnosť obojstranného prenosu. Keď sa dieťa v postieľke hýbe a nemôže spať, môžete na neho cez opatrovateľku hovoriť a tým ho upokojiť. Na prekážku nebude ani vyšší hluk v miestnosti, jednoducho hlasitosť na opatrovateľke nastavíte, ako potrebujete. Uspávací režim povyšuje pestúnku na multifunkčný prístroj. Detská pestúnka Babymoov je teda výborným parťákom nielen na stráženie bábätka, ale dokáže prehrať aj uspávanky, ktoré ho uspia.

Babymoov Video monitor yoo-feel Pre rodičov, ktorí chcú video monitor s intuitívnym ovládaním, dizajnom a technikou pre každodenné použitie. Má nastaviteľnú kameru s nočným videním a veľký 3,5' digitálny displej. Intuitívne užívateľské rozhranie.

Tento produkt nájdete v skupine Detské postieľky, vyrába ho značka Babymoov, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt Babymoov Video monitor yoo-feel patrí do skupiny produktov Detské pestúnky, patrí pod značku Babymoov, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Video pestúnky od značky Babymoov, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt Babymoov Video monitor yoo-feel má EAN kód 3661276155985.

Babymoov Video monitor yoo-feel - parametre produktu

Babymoov Video monitor yoo-feel - história ceny a dostupnosti

Babymoov Video monitor yoo-feel - ďalšie zaujímavé produkty

Babymoov Video monitor yoo-feel - ako nakúpiť najvýhodnejšie?