BLUETOUCH BTX KIDS Detská elektrokolobežka, čierna, veľkosť os

BLUETOUCH BTX KIDS Detská elektrokolobežka, čierna, veľkosť os

BLUETOUCH BTX KIDS Detská elektrokolobežka, čierna, veľkosť os

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 159,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BLUETOUCH BTX KIDS Detská elektrokolobežka, čierna, veľkosť os - popis produktu

Detská elektrokolobežka BlueTouch Kids Hľadáte dokonalý darček pre svoje deti? Kúpte im štýlovú detskú elektrokolobežku BlueTouch Kids, ktorú si vaše ratolesti okamžite zamilujú vďaka štýlovým svetelným prvkom a užijú si na nej veľa zábavy na čerstvom vzduchu. Vedľa svojho štýlového dizajnu v čiernej farbe zaujme elektrická kolobežka každé dieťa svojím efektným podsvietením prednej pneumatiky a bočníc, ktorých farby sa menia a dodávajú kolobežke unikátny vzhľad. Stvorená aj pre najmenších Myslíte si, že je vaše dieťa na kolobežku príliš malé? Alebo máte obavy o jeho bezpečnosť? Žiadny strach, kolobežka BlueTouch Kids je určená pre deti už od 5 rokov a ponúka jednoduché ovládanie pomocou nášľapného tlačidla v doske a zadnej nášľapnej brzdy. Jej obsluhu tak zvládnu aj tí najmenší. 3 rýchlostné stupne a rýchle dobíjanie Kolobežka ponúka na výber z 3 rýchlostných režimov pre začiatočníkov, štandardných užívateľov a pokročilých. Najvyšší stupeň umožňuje jazdu rýchlosťou až 8 km/h. Batéria s kapacitou 2 Ah potom zaisťuje dojazd až 7 km na jedno nabitie, pričom po vybití batérie je možné sa bežne odrážať. Na dobitie potom postačia 2 až 3 hodiny v nabíjačke. Špecifikácia: Výkon: 60 W Maximálna rýchlosť: až 8 km / h Dojazd: až 7 km Výbava: farebné podsvietenie, nastaviteľná výška kormidla, 3 rýchlostné režimy Kapacita batérie: 2 Ah Nosnosť: 50 kg Hmotnosť: 4,6 kg

Ľahučká elektrokolobežka Bluetouch BTX KIDS pre perfektné začiatky a zábavu v parku. Má efektné podsvietenie a uchvátí všetky deti meniacimi sa LED svetelnými efektami na prednom kolese a na bokoch. Vďaka 3 rýchlostným režimom sa nebudete báť BTX KIDS požičať ani tým najmenším, ktorým spríjemní každý pobyt vonku. Po vybití batérie sa na e-kolobežke dá bežne odrážať.

Produkt BLUETOUCH BTX KIDS Detská elektrokolobežka, čierna, veľkosť os patrí do skupiny produktov Elektrické kolobežky, patrí pod značku BlueTouch, veľkosť je os, farebná verzia je ČIERNA, materiálové zloženie hliníkovázliatina, Plast, nájdete ho v e-shope Sportisimo.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt BLUETOUCH BTX KIDS Detská elektrokolobežka, čierna, veľkosť os označuje EAN kód 8594161625148.

BLUETOUCH BTX KIDS Detská elektrokolobežka, čierna, veľkosť os - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určenieunisex
Materiálplast/hliníkovázliatina
KategóriaPlášte, Darčeky, Kolobežky, Elektrické kolobežky, Elektrokolobežky
ZnačkaBlueTouch
Veľkosťos
FarbaČIERNA
Materiálhliníkovázliatina, Plast
Určenieunisex
E-shopSportisimo.sk
EAN8594161625148

BLUETOUCH BTX KIDS Detská elektrokolobežka, čierna, veľkosť os - história ceny a dostupnosti

BLUETOUCH BTX KIDS Detská elektrokolobežka, čierna, veľkosť os - ďalšie zaujímavé produkty

BLUETOUCH BTX KIDS Detská elektrokolobežka, čierna, veľkosť os - ako nakúpiť najvýhodnejšie?