Mindok Děti z Carcassonne

Mindok Děti z Carcassonne

Mindok Děti z Carcassonne

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 19,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mindok Děti z Carcassonne - popis produktu

Skvělá zábava na hradě Carcassonne! Jedenkrát za rok se pořádá slavnost, při které ze všech ohrad vypustí krávy, ovce a slepice. Děti z Carcassonne se pak celý den baví tím, že zvířata zahánějí zpátky do ohrad. Běhají po cestách a loukách v okolí hradu proto, aby všechna zvířata byla zpátky doma před setměním. Rodina Carcassonne se tak rozrostla o verzi určenou především pro menší děti. Ve hře opět najdeme čtvercové kartičky s cestami a figurky, cíl hry je však jednodušší - k vítězství stačí umístit na herní plán všechny své figurky. Celá hra je pro děti skvěle uzpůsobena. Děti z Carcassonne mají veškerý herní materiál větší než obvykle, což umožňuje snadnou manipulaci s kartičkami i figurkami. Kartičky jsou hezky barevné s množství obrázků zvířat. Obsah balení: 36 kartiček krajiny 32 figurek (po osmi ve čtyřech barvách) pravidla v češtině.

Carcasonne, tentoraz vo verzii pre deti už od 4 rokov.

Pevnosť Carcassonne organizuje každoročnú slávnosť, spojenú s vypustením kráv, oviec a sliepok z ohrád do voľného priestoru. Dievčatká a chlapci majú za úlohu, zahnať zvieratká späť do ich ohrád. Obiehajú okolia hradu, preskúmavajú lúky i cesty, aby do zotmenia stihli zahnať všetky zvieratá späť domov. V hre nie je žiadne bodovania.

Ten hráč, ktorému sa podarí umiestniť všetky svoje ratolesti do krásnej krajiny v okolí hradu, víťazí.

Obsah balenia:

  • 36 kartičiek krajiny
  • 32 figúrok po ôsmich v 4 farbách, pravidlá

Kúpte Carcassonne aj pre najmenšie deti!

Vhodné pre deti od 4 rokov Počet hráčov: 2-4 Dĺžka hry: 20 min

Spoločenská hra Deti z Carcassonne:Svetovo preslávená hra Deti z Carcassonne je dosková hra pre deti aj dospelých.Túto hru si môžu zahrať deti od štyroch rokov. Ide o hru, pri ktorej sa zabaví celá rodina. Príbeh hry je taký, že sa pri každoročnej slávnosti vypúšťajú zo všetkých ohrád kravy, sliepky a ovce. Deti potom musia pred zotmením zvieratá zahnať späť do ich ohrád. Hra nemá žiadne špeciálne bodovanie, vyhráva ten kto prvý dostane svoje deti do krásnej krajiny v okolí hradu Carcassonne.Parametre a špecifikácie:Vlastnosti:Počet hráčov: 2 – 4Dosková hraUrčená deťom od 4 rokov

Tento produkt nájdete v skupine Hračky pre deti, je v ponuke značky MINDOK v ponuke e-shopu Alza.sk, 4kids.sk, Vesely-Drak.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Mindok Děti z Carcassonne patrí do skupiny produktov Spoločenské hry, patrí pod značku MINDOK, v ponuke predajcu Alza.sk, 4kids.sk, Vesely-Drak.sk a je určený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stolové hry, patrí pod značku MINDOK v ponuke e-shopu Alza.sk, 4kids.sk, Vesely-Drak.sk a je určený unisex.

Produkt Mindok Děti z Carcassonne má EAN kód 8595558300280.

Mindok Děti z Carcassonne - parametre produktu

Mindok Děti z Carcassonne - história ceny a dostupnosti

Mindok Děti z Carcassonne - ďalšie zaujímavé produkty

Mindok Děti z Carcassonne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?