Detektív Po stopách zločinu

Detektív Po stopách zločinu

Detektív Po stopách zločinu

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 43,96 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Detektív Po stopách zločinu - popis produktu

Spoločenská hra Detektív: V kooperatívnej deduktívnej hre Detektív sa z hráčov stávajú vyšetrovatelia najmodernejšej vyšetrovacej agentúry na svete - Antares. Každý vyšetrovateľ má jedinečné schopnosti a zručnosti. Aby však vyriešil prípad, musí získavať informácie a hľadať a prenasledovať stopy, ktoré sú predstavované balíčkom kariet. Na konci hry hráči odpovedajú na otázky a získavajú víťazné body. Podľa počtu získaných bodov tak môže hráč zvíťaziť alebo prehrať. Kto sa stane najúspešnejším vyšetrovateľom? Hra Detektív je určená od 16 rokov a zahrať si ju môže 1 – 5 hráčov. Dĺžka jednej hry je cca 120 – 180 minút.  Kľúčové vlastnosti spoločenskej hry DetektívSpoločenská deduktívna hra DetektívKaždý hráč sa stáva vyšetrovateľom detektívneho tímuRieši prípady, hľadá a prenasleduje stopyNa konci hry hráči odpovedajú na otázkyZa správne zodpovedané otázky získavajú víťazné bodyHra Detektív je určená pre 1 – 5 hráčovOdporúčaný vek je od 16 rokovDĺžka jednej hry Detektív je cca 120 – 180 minút Spoločenská hra Detektív obsahujeHerný plánKnihu prípadovDatabázu Antares5 kariet postáv5 balíčkov prípadovDrevené ukazovatele5 špeciálnych žetónovSprievodcu databáz AntaresŽetóny postávŽetóny zručnostíPravidlá hry 

Kooperatvní detektívne hra, v ktorej môžu hráči uplatniť schopnosť vzájomnej dohody na strategickom postupe.

Hráči v úlohe detektívov majú za úlohu vyriešiť súvislý príbeh rozdelený do piatich samostatných prípadov. Pre vyriešenie úlohy budú môcť pátrať v archívoch, navštevovať miesta činu, prehľadávať pitevnej správy, vypočúvať svedkov a hľadať v policajných databázach. Po prepojení informácií a dôkazov by mal vyplynúť výsledok, podľa ktorého na konci každého prípadu bude nutné do počítačovej databázy zadať odpovede na otázky nadriadených.

Pri správnom riešení bude prípad uzavretý s pochvalou, páchatelia potrestaní.

Pre hru je potrebné pripojenie na Internet spoločne s chytrým zariadením, databázy beží online.

Kúpte deťom detektívne hru od Albi!

Vhodné pre deti od 10 rokov Počet hráčov: 1 - 5 Priemerná doba hra: 2 - 3 hod. Rozmer balenia: 29,5 x 7,5 x 29,5 cm

Produkt Detektív Po stopách zločinu patrí do skupiny produktov Spoločenské hry, patrí pod značku Rexhry, v ponuke predajcu 4kids.sk, Alza.sk a je určený unisex.

Produkt Detektív Po stopách zločinu je označený EAN kódom 8594184129111.

Detektív Po stopách zločinu - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaSpoločenské hry
ZnačkaRexhry
Určenieunisex
E-shop4kids.sk, Alza.sk
EAN8594184129111

Detektív Po stopách zločinu - história ceny a dostupnosti

Detektív Po stopách zločinu - ďalšie zaujímavé produkty

Detektív Po stopách zločinu - ako nakúpiť najvýhodnejšie?