DEOKORK Záhradné ratanové kreslo PENIDA

DEOKORK Záhradné ratanové kreslo PENIDA

DEOKORK Záhradné ratanové kreslo PENIDA

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 383 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DEOKORK Záhradné ratanové kreslo PENIDA - popis produktu

Kreslo PENIDA z prírodného ratanu najvyššej kvality. Brúsený ratan je ponechaný v prírodnom stave. Ratan cubu sa vyznačuje vysokou pevnosťou a odolnosťou. Na dotyk pôsobí veľmi príjemne. Ratan je bezúdržbový a veľmi odolný voči poveternostným podmienkam. Súčasťou kresla je polstrovanie vo svetle odtieňa. Výška celkom: 750, Šírka celkom: 750, Hĺbka celkom: 840, Materiál: prírodný ratan, Stohovateľnosť: nie, Polohovateľnosť: nie, Možnosť zloženia: nie, Poduška: áno

Produkt DEOKORK Záhradné ratanové kreslo PENIDA patrí do skupiny produktov Záhradné kreslá, vyrába ho značka DEOKORK, nájdete ho v e-shope i-zahradnynabytok.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Ratanové kreslá, patrí pod značku DEOKORK, v ponuke predajcu i-zahradnynabytok.sk.

Produkt DEOKORK Záhradné ratanové kreslo PENIDA je možné nájsť medzi produktmi v skupine Prírodný ratan, je v ponuke značky DEOKORK v ponuke e-shopu i-zahradnynabytok.sk.

DEOKORK Záhradné ratanové kreslo PENIDA - parametre produktu

DEOKORK Záhradné ratanové kreslo PENIDA - história ceny a dostupnosti

DEOKORK Záhradné ratanové kreslo PENIDA - ďalšie zaujímavé produkty

DEOKORK Záhradné ratanové kreslo PENIDA - ako nakúpiť najvýhodnejšie?