DEOKORK Záhradná ratanová zostava TOSCA IV

DEOKORK Záhradná ratanová zostava TOSCA IV

DEOKORK Záhradná ratanová zostava TOSCA IV

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 2 069 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DEOKORK Záhradná ratanová zostava TOSCA IV. - popis produktu

Luxusná ratanová pohovka 230x92x74 cm z prírodného silného ratanu mandola a konferenčný stôl 140x70x50cm z prírodného ratanu Konštrukcia pohovky a stola je vyrobená z pevnostného 30 mm ratanu. Pevnostné sklo s brúsenou fazetou 140x70x1cm. Čalúnenie je vyrobené z veľmi kvalitnej vodeodolnej poťahovej látky SUN UMBRELLA. Ratan je odolný voči mrazu. Na priamom slnku a daždi dochádza k šednutiu nábytku. Sestava obsahuje: 1x Záhradná ratanová pohovka TOSCA, 1x Záhradný ratanový stolík TOSCA 140x70x50 cm Materiál: prírodný ratan, Výška celkom: 740, Obsahuje: pohovka, stôl, Rozmer stola: 1400 x 700 x 500, Rozmer 2-miestne lavice / pohovky: 2300 x 920 x 740, Polstrovanie: áno

Produkt DEOKORK Záhradná ratanová zostava TOSCA IV patrí do skupiny produktov Záhradné stoly, je v ponuke značky DEOKORK v ponuke e-shopu i-zahradnynabytok.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné pohovky, vyrába ho značka DEOKORK, nájdete ho v e-shope i-zahradnynabytok.sk.

Produkt DEOKORK Záhradná ratanová zostava TOSCA IV patrí do skupiny produktov Prírodný ratan, je v ponuke značky DEOKORK v ponuke e-shopu i-zahradnynabytok.sk.

DEOKORK Záhradná ratanová zostava TOSCA IV. - parametre produktu

DEOKORK Záhradná ratanová zostava TOSCA IV. - história ceny a dostupnosti

DEOKORK Záhradná ratanová zostava TOSCA IV. - ďalšie zaujímavé produkty

DEOKORK Záhradná ratanová zostava TOSCA IV. - ako nakúpiť najvýhodnejšie?