DEN BRAVEN Gumoasfaltová penetrácia DenBit DISPER A 5 kg

DEN BRAVEN Gumoasfaltová penetrácia DenBit DISPER A 5 kg

DEN BRAVEN Gumoasfaltová penetrácia DenBit DISPER A 5 kg

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 6,16 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DEN BRAVEN Gumoasfaltová penetrácia DenBit DISPER A 5 kg - popis produktu

Bitúmenová emulzia, ľahko modifikovaná syntetickým kaučukom s veľkým obsahom asfaltu a živice určená k okamžitému použitiu. Pridaním asfaltu a živice je docielená elasticita a veľmi silná prídržnosť k podkladu. Emulzia je odolná voči slabým kyselinám a zásadám, možno ju použiť v bezprostrednom kontakte s polystyrénom. Ako penetračný náter má veľmi dobré hĺbkové penetračné vlastnosti. Povrch ošetrený penetračným náterom tvorí adhezívnu vrstvu pre hydroizolačné hmoty a asfaltové pásy.Určená k priamemu použitiu bez riedenia , Výborná hĺbková penetračná schopnosť , Bez obsahu rozpúšťadiel, bez zápachu , Bezpečná v kontakte s polystyrénom , Odolná voči slabým kyselinám a zásadámPoužitie:, Ako roztok určený pre vytvorenie penetračnej a adhezívnej vrstvy pod hydroizolačné nátery a asfaltové pásy , Používa sa pod hydroizolačné nátery z DenBitu DISPER DN, DenBitu DISPER STYRO LT, 2K Hydrobit Fast a iné asfaltové hmoty na báze vody , Penetrácia pod tepelne zvariteľné asfaltové pásy.,Bitúmenová emulzia, ľahko modifikovaná syntetickým kaučukom s veľkým obsahom asfaltu a živice určená k okamžitému použitiu. Pridaním asfaltu a živice je docielená elasticita a veľmi silná prídržnosť k podkladu. Emulzia je odolná voči slabým kyselinám a zásadám, možno ju použiť v bezprostrednom kontakte s polystyrénom. Ako penetračný náter má veľmi dobré hĺbkové penetračné vlastnosti. Povrch ošetrený penetračným náterom tvorí adhezívnu vrstvu pre hydroizolačné hmoty a asfaltové pásy.Určená k priamemu použitiu bez riedenia , Výborná hĺbková penetračná schopnosť , Bez obsahu rozpúšťadiel, bez zápachu , Bezpečná v kontakte s polystyrénom , Odolná voči slabým kyselinám a zásadámPoužitie:, Ako roztok určený pre vytvorenie penetračnej a adhezívnej vrstvy pod hydroizolačné nátery a asfaltové pásy , Používa sa pod hydroizolačné nátery z DenBitu DISPER DN, DenBitu DISPER STYRO LT, 2K Hydrobit Fast a iné asfaltové hmoty na báze vody , Penetrácia pod tepelne zvariteľné asfaltové pásy.

Gumoasfaltová penetrácia určená k priamemu použitiu bez riedenia. Má výbornú hĺbkovú penetračnú schopnosť s bezpečnosťou v kontakte s polystyrénom. Je bez zápachu s veľmi dobrou prídržnosťou na podklad. Ako roztok pre penetračnú vrstvu pod hydroizolačné nátery a asfaltové pásy a tepelne zvariteľné asfaltové pásy. Vhodná pod nátery DenBit Disper DN, Disper Styro LT, 2k Hydrobit Fast a iné asfaltové hmoty.  Spotreba: - cca 0,2-0,3 kg/m2 pri hrúbke 0,1 mm Druh podkladu  Betón a podobné minerálne podklady, cementové, cemento-vápenné omietky, eternit, sadrové podklady, drevo, lepenky a bitúmenové nátery.  Príprava podkladu  Podklad musí byť čistý, suchý, pevný, bez akýchkoľvek nečistôt, bez ostrých hrán a stojatej vody. Nesmie byť zmrznutý a pokrytý inoväťou, môže byť mierne vlhký. Nové omietky a betóny musia byť vyzreté. Je nutné odstrániť všetky staré krehké a olupujúce sa vrstvy so slabou priľnavosťou. V prípade narušenia nosného podkladu je potrebné prepadnuté miesta vyplniť špeciálnymi maltami.  Aplikácia  Rozmiešanú hmotu naneste celoplošne pomocou maliarskej štetky alebo kefy. Po zaschnutí penetrácie asi za 3 hodiny je možné nanášať hydroizoláciu DenBit Disper DN alebo vykonávať zhotovenie nastaviteľných pásov za horúca. Pri veľmi nasiakavom podklade nanášajte 2 nátery DenBitu Disper A vždy po zaschnutí predchádzajúcej vrstvy.  Čistenie  Za čerstva je možné náradie očistiť vodou.Po zaschnutí technickým benzínom. 

Produkt DEN BRAVEN Gumoasfaltová penetrácia DenBit DISPER A 5 kg má priradený EAN kód 8595100146779.

DEN BRAVEN Gumoasfaltová penetrácia DenBit DISPER A 5 kg - parametre produktu

DEN BRAVEN Gumoasfaltová penetrácia DenBit DISPER A 5 kg - história ceny a dostupnosti

DEN BRAVEN Gumoasfaltová penetrácia DenBit DISPER A 5 kg - ďalšie zaujímavé produkty

DEN BRAVEN Gumoasfaltová penetrácia DenBit DISPER A 5 kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?