DEN BRAVEN Asfaltový penetračný lak DenBit ALP 300 9 kg

DEN BRAVEN Asfaltový penetračný lak DenBit ALP 300 9 kg

DEN BRAVEN Asfaltový penetračný lak DenBit ALP 300 9 kg

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

DEN BRAVEN Asfaltový penetračný lak DenBit ALP 300 9 kg - popis produktu

Elastická bitúmenová hmota umožňujúca hlbokú penetráciu a použitie u mierne vlhkých  a suchých podkladoch. Náter je rýchloschnúci, zabraňuje vnikaniu vody, odolný voči slabým kyselinám a zásadám s použitím v exteriéri. Ako roztok je vhodný na penetračný náter zvislých betónových a murovaných konštrukcií, na drevené podklady, oceľ, bitúmeny a asfalty. Spotreba: - cca 0,15-0,3 kg/m2 Druhy podkladov  Betón a podobné minerálne podklady, eternit, oceľové prvky, asfaltové lepenky a podobné prvky na bitúmenovej báze, drevené podklady a podklady na báze drevenej hmoty.  Príprava podkladu  Podklad musí byť pevný, bez akýchkoľvek nečistôt, bez ostrých hrán a stojatej vody. Nesmie byť zamrznutý alebo pokrytý inoväťou, môže byť mierne vlhký. Nové omietky a betóny musia byť vyzreté. Je nutné odstrániť staré krehké a olupujúce sa vrstvy so slabou priľnavosťou. Vyduté miesta rozrežte do kríža a podlepte s použitím lepidla Strešné bitúmenové lepidlo alebo DenBit bond. Drobné nevyplnené miesta v asfaltových podkladoch vyplňte opravnou stierkou DenBit U. V prípade narušenia nosného podkladu je potrebné prepadnuté miesta vyplniť špeciálnymi maltami. Následne potom pristupujte k doplneniu chýbajúcej hydroizolácie.  Aplikácia  Hmotu nanášajte vtieraním hmoty do podkladu kefou alebo štetkou. V prípade mierne vlhkého podkladu je potzrebné vtierať intenzívne, nepoužívajte striekacie zariadenie. Pri hydroizolácií ľahkého typu všetky ďalšie vrstvy nanášajte štetkou alebo pokrývačskou kefou po úplnom zaschnutí predošlej.  Obmedzenie  Náter nepoužívajte v interiéri - môže spôsobovať dlhodobý zápach v uzatvorených priestoroch. Nepoužívajte v kontakte s polystyrénom. Vyhýbajte sa intenzívne preslneným plochám. Náter neslúži ako antikorózna ochrana, plechy a oceľové konštrukcie je nutné najprv ošetriť antikoróznym náterom.  Čistenie náradia Použité náradie očistite ihneď po použití technickým benzínom. 

Je elastická bitúmenová hmota modifikovaná syntetickým kaučukom, obsahuje chemické prísady umožňujúce hlbokú penetráciu a použitie u mierne vlhkých podkladov. Náter je odolný voči vode, slabým kyselinám a zásadám.Rýchloschnúci náter , Veľmi jednoduchá roztierateľnosť , Nízka spotreba , Okamžite použiteľný , Zapácha – použitie iba v exteriéri , Zabraňuje vnikaniu vody , Zvyšuje priľnavosť asfaltových hydroizolácií , Výborná hĺbková penetračná schopnosť , Odolný voči slabým kyselinám a zásadám , Na suchý aj mierne vlhký podkladPoužitie:Ideálny ako penetrácia pod tepelne zvariteľné pásy všetkých druhov. Ako roztok určený na penetračné nátery zvislých betónových a murovaných konštrukcií. Penetrácia základových konštrukcií podzemných častí stavieb. Na drevené podklady, oceľ, bitúmeny a asfalty. Pod hydroizolačný náter DenBit DK-ATN a iné náterové hmoty na báze organických asfaltov..,Je elastická bitúmenová hmota modifikovaná syntetickým kaučukom, obsahuje chemické prísady umožňujúce hlbokú penetráciu a použitie u mierne vlhkých podkladov. Náter je odolný voči vode, slabým kyselinám a zásadám.Rýchloschnúci náter , Veľmi jednoduchá roztierateľnosť , Nízka spotreba , Okamžite použiteľný , Zapácha – použitie iba v exteriéri , Zabraňuje vnikaniu vody , Zvyšuje priľnavosť asfaltových hydroizolácií , Výborná hĺbková penetračná schopnosť , Odolný voči slabým kyselinám a zásadám , Na suchý aj mierne vlhký podkladPoužitie:Ideálny ako penetrácia pod tepelne zvariteľné pásy všetkých druhov. Ako roztok určený na penetračné nátery zvislých betónových a murovaných konštrukcií. Penetrácia základových konštrukcií podzemných častí stavieb. Na drevené podklady, oceľ, bitúmeny a asfalty. Pod hydroizolačný náter DenBit DK-ATN a iné náterové hmoty na báze organických asfaltov..

Produkt DEN BRAVEN Asfaltový penetračný lak DenBit ALP 300 9 kg označuje EAN kód 8595100149558.

DEN BRAVEN Asfaltový penetračný lak DenBit ALP 300 9 kg - parametre produktu

DEN BRAVEN Asfaltový penetračný lak DenBit ALP 300 9 kg - história ceny a dostupnosti

DEN BRAVEN Asfaltový penetračný lak DenBit ALP 300 9 kg - ďalšie zaujímavé produkty

DEN BRAVEN Asfaltový penetračný lak DenBit ALP 300 9 kg - ako nakúpiť najvýhodnejšie?