Delphin sada signalizátorov minor - 3+1

Delphin sada signalizátorov minor - 3+1

Delphin sada signalizátorov minor - 3+1

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Delphin sada signalizátorov minor - 3+1 - popis produktu

Napriek svojej cene sa však funkčnosťou môže bez problémov rovnať s podstatne drahšími sadami. Veľkou výhodou je aj jednoduchosť ovládania signalizátorov a príposluchu. Signál medzi signalizátormi a príposluchom sa vo vhodných podmienkach dokáže preniesť na vzdialenosť až 110 metrov. Celá sada je dodávaná v tvrdom plastovom kufríku, ktorý sa stará o bezpečnosť pri transporte. Samozrejmosťou pri sade je jej vodeodolnosť a plast odolný voči mechanickému poškodeniu. Samotný signalizátor je napájaný 1 x12V batériou typu 23A, ktorá napriek svojim malým rozmerom disponuje dlhou výdržou. Zapína, resp. vypína sa podržaním tlačidla po dobu dve sekundy. Po zapnutí 3krát blikne farebná LED dióda, pri vypnutí blikne raz. Po zapnutí je možné krátkym stláčaním tlačidla zvoliť jednu z 5 úrovní hlasitosti, vrátane tichého módu. LED dióda sa po každom zábere rozsvieti po dobu 10 sekúnd. Príposluch spoľahlivo prijíma signál a signalizuje záber zvukovo, svetelne av prípade zvoleného režimu aj vibračne. Pomocou tlačidla „V“ je možné si vybrať jednu zo 7 úrovni hlasitosti vrátane tichého módu. Vibračný režim sa spúšťa podržaním tlačidla 'V' po dobu približne 2 sekúnd. Príposluch disponuje štyrmi farebnými LED diódami, ktoré po zábere blikajú 10 sekúnd. Napájaný je pomocou 3xAAA 1,5V batérií. Prijímač si rovnako ako signalizátory uchováva všetky zvolené nastavenia v pamäti. V balení je dodávaný aj s praktickým popruhom, slúžiacim na zavesenie. Obsah balenia: Signalizátory záberu (podľa sady) 1x Príposluch 1x Transportný kufrík 1x Popruh na príposluch Prijímač/funkcia • 7 rôznych úrovní hlasitosti vrátane tichého módu • vibračný mód • Napájanie 3xAAA 1.5V batériami • Po zábere 10 sekúnd bliká LED dióda • Dosah až 110m v závislosti od podmienok a stavu batérií • Pamäťová funkcia - zvolené nastavenie uschováva v pamäti aj po vypnutí Signalizátor/funkcia • 5 rôznych úrovní hlasitosti vrátane tichého módu • Napájanie 1x 23A 12V batériou • Po zábere 10 sekúnd svieti LED dióda • Pamäťová funkcia - zvolené nastavenie uchováva v pamäti aj po vypnutí • Vodeodolný

Produkt Delphin sada signalizátorov minor - 3+1 patrí do skupiny produktov Signalizátory záberu, patrí pod značku Delphin, nájdete ho v e-shope Parys.sk.

Delphin sada signalizátorov minor - 3+1 - parametre produktu

Delphin sada signalizátorov minor - 3+1 - história ceny a dostupnosti

Delphin sada signalizátorov minor - 3+1 - ďalšie zaujímavé produkty

Delphin sada signalizátorov minor - 3+1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?