Deko lampa Rovio III rastlinná, RGB biela

Deko lampa Rovio III rastlinná, RGB biela

Deko lampa Rovio III rastlinná, RGB biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Deko lampa Rovio III rastlinná, RGB biela - popis produktu

LED dekoratívne svetlo Rovio III RGB na dekoráciu v interiéri a exteriéri Dekoratívne svietidlo Rovio III LED nenecháva nič na náhodu. Funguje nielen ako svetelný objekt, ale aj ako koryto na rastliny a dekoratívny doplnok na vnútorné aj vonkajšie použitie. Telo svietidla, odliate špeciálnym rotačným lisovaním v špeciálne vyrobených formách, zaujme svojou oblou siluetou a odolá nielen všetkým poveternostným podmienkam a silnému slnečnému žiareniu, ale je aj odolné voči nárazom, čo svedčí o jeho dlhej životnosti. Súčasťou dodávky sú zodpovedajúce svetelné zdroje RGB a CCT, ako aj príslušné diaľkové ovládanie. Svetelné zdroje možno po uplynutí ich životnosti vymeniť. Nastavenia možno plynule upravovať pomocou priloženého diaľkového ovládania. Rovio III je tiež možné plynulo stmievať. Rovio III vyvíja a vyrába spoločnosť Degardo® v Bad Oeynhausene.

Produkt Deko lampa Rovio III rastlinná, RGB biela patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke DEGARDO, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED osvetlenie, patrí značke DEGARDO, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Deko lampa Rovio III rastlinná, RGB biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED lampy, patrí značke DEGARDO, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Deko lampa Rovio III rastlinná, RGB biela - parametre produktu

Deko lampa Rovio III rastlinná, RGB biela - história ceny a dostupnosti

Deko lampa Rovio III rastlinná, RGB biela - ďalšie zaujímavé produkty

Deko lampa Rovio III rastlinná, RGB biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?