Dátový kábel Baseus Cafule Cable USB / Micro USB QC3.0 3A 2m čierny

Dátový kábel Baseus Cafule Cable USB / Micro USB QC3.0 3A 2m čierny

Dátový kábel Baseus Cafule Cable USB / Micro USB QC3.0 3A 2m čierny

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dátový kábel Baseus Cafule Cable USB / Micro USB QC3.0 3A 2m čierny - popis produktu

Odolný nylonový kábel Baseus s konektorom micro USB čierny. Kábel s dĺžkou 2 metrov umožňuje rýchle nabíjanie zariadenia a prenos dát. Môžete nabíjať a prenášať dáta z telefónu do počítača súčasne. Vďaka jednoduchému a praktickému suchému zipsu sa môžete rozlúčiť s rozcuchanými káblami. Uľahčite skladovanie a zabráňte zauzleniu. Baseus Cafule Cable: Odolný USB / micro USB kábel s nylonovým opletením Rýchle a bezpečné nabíjanie – prúd 1,5 A a čistý medený drôt poskytujú rýchlejšie a bezpečnejšie nabíjanie. Súčasné nabíjanie a prenos dát – Dáta môžete nabíjať a prenášať z telefónu do počítača súčasne. Hliníkový obal konektoru Nylonový oplet – Elastický kábel bol opletený pevným a odolným nylonom. Vysoká elasticita, odolnosť v ohybe a príjemný pocit na dotyk. Pohodlný suchý zips – Vďaka jednoduchému a praktickému suchému zipsu sa môžete rozlúčiť so strapatými káblami. Uľahčite skladovanie a vyhnite sa zauzleniu. Špecifikácia: Značka: Baseus Názov: Cafule Cable Konektory: USB / micro USB Materiál: hliník + nylon + TPE Prúd: 1,5A Dĺžka: 2m Funkcie: Nabíjanie / prenos dát Kompatibilita: Zariadenia s micro USB portom

Tento produkt nájdete v skupine USB káble od značky Dudao, vo farbe ČIERNA, je vyrobený z materiálu hliník, nájdete ho v e-shope Lacnekryty.sk.

Dátový kábel Baseus Cafule Cable USB / Micro USB QC3.0 3A 2m čierny - parametre produktu

FarbaČierna
Dĺžka2 metre
MateriálHliník
MateriálNylon
MateriálTermoplastický elastomer (TPE)
KategóriaKáble, USB káble
ZnačkaDudao
FarbaČIERNA
Materiálhliník
E-shopLacnekryty.sk

Dátový kábel Baseus Cafule Cable USB / Micro USB QC3.0 3A 2m čierny - história ceny a dostupnosti

Dátový kábel Baseus Cafule Cable USB / Micro USB QC3.0 3A 2m čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Dátový kábel Baseus Cafule Cable USB / Micro USB QC3.0 3A 2m čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?