Dámsky mestský batôžtek tmavomodrý - Ellis Haag

Dámsky mestský batôžtek tmavomodrý - Ellis Haag

Dámsky mestský batôžtek tmavomodrý - Ellis Haag

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámsky mestský batôžtek tmavomodrý - Ellis Haag - popis produktu

Perfektný, mestský, módny batoh strednej veľkosti od značky Ellis. Objednajte túto novinku na trhu ešte dnes, vyskúšajte! Vrátiť ho môžete až za 30 dní! Módny hit od novej značky Ellis je mäkký a má tmavomodrú farbu. Pod malou zaoblenou chlopňou nájdete malé voľné vrecko na drobnosti, ktoré chcete mať po ruke. Zipsom sa otvára hlavný priestor batohu. Tu nájdete ďalšie malé voľné vrecko a vrecko so zipsom, samozrejme vrátane skvelého priestoru, ktorý všetky ženy potrebujú. :) A4: áno (tak-tak) Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 29 x 38 x 14 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: 12 cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhov: nastaviteľná Kód tovaru: B020

Produkt Dámsky mestský batôžtek tmavomodrý - Ellis Haag patrí do skupiny produktov Dámske batohy, patrí značke Ellis, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Mestské batohy od značky Ellis, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámsky mestský batôžtek tmavomodrý - Ellis Haag - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaBatohy, Dámske batohy, Mestské batohy
ZnačkaEllis
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámsky mestský batôžtek tmavomodrý - Ellis Haag - história ceny a dostupnosti

Dámsky mestský batôžtek tmavomodrý - Ellis Haag - ďalšie zaujímavé produkty

Dámsky mestský batôžtek tmavomodrý - Ellis Haag - ako nakúpiť najvýhodnejšie?