Dámske nohavičky Frogies Zodiac Kozorožec #2852988

Dámske nohavičky Frogies Zodiac Kozorožec #2852988

Dámske nohavičky Frogies Zodiac Kozorožec #2852988

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske nohavičky Frogies Zodiac Kozorožec - popis produktu

Kozorožec je zemské znamenie, ktoré sa radí medzi najpraktickejšie znamenia z celého zverokruhu. Ľudia narodení v tomto znamení sú prirodzene inteligentní, stabilní a zodpovední. Taktiež sú maximálne vytrvalí, ctižiadostiví a majú reálny pohľad na svet. Aj preto neustále očakávajú to najhoršie a keď ich niekto sklame, tak veľmi ťažko odpúšťajú. Tieto modro-čierne nohavičky sú určené všetkým disciplinovaným kozorožcom, pre ktorých je prekonávanie akýchkoľvek prekážok ľahkou hrou. Ako bonus, naše Capricorn nohavičky môžu byť nápomocné všetkým týmto jedincom, so skvelými organizačnými schopnosťami, pri ich dlhodobom plánovaní.Materiál: 95% bavlna, 5% elastan

Tento produkt sa nachádza v kategórii Spodné prádlo od značky Frogies, je vyrobený vo veľkosti S, farebné prevedenie je tyrkysová, nájdete ho u predajcu Bezvasport.sk a je navrhnutý female.

Produkt Dámske nohavičky Frogies Zodiac Kozorožec #2852988 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské prádlo, je v ponuke značky Frogies, veľkosť odpovedá označeniu S, farebné prevedenie je tyrkysová v ponuke e-shopu Bezvasport.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske spodné prádlo, vyrába ho značka Frogies, je vyrobený vo veľkosti S, farebné prevedenie je tyrkysová, nájdete ho u predajcu Bezvasport.sk a je navrhnutý female.

Dámske nohavičky Frogies Zodiac Kozorožec - parametre produktu

Farbatyrkysová
Veľkosťtyrkysová
Určeniefemale
KategóriaSpodné prádlo, Nohavičky, Dámské prádlo, Dámske spodné prádlo, Dámske nohavičky
ZnačkaFrogies
VeľkosťS
Farbatyrkysová
Určeniefemale
E-shopBezvasport.sk

Dámske nohavičky Frogies Zodiac Kozorožec - história ceny a dostupnosti

Dámske nohavičky Frogies Zodiac Kozorožec - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske nohavičky Frogies Zodiac Kozorožec - ako nakúpiť najvýhodnejšie?