Dámske nohavičky Frogies Zodiac Býk #744729

Dámske nohavičky Frogies Zodiac Býk #744729

Dámske nohavičky Frogies Zodiac Býk #744729

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 1,32 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske nohavičky Frogies Zodiac Býk - popis produktu

Býci odjakživa stoja svojimi nohami pevne na zemi. Osoby narodené pod týmto zemským znamením sú veľmi stabilné, zodpovedné a trpezlivé. Vidia veci z realistickej perspektívy a vždy stoja pri ľuďoch, na ktorých im záleží. Avšak, neodporúčame Vám dostať sa do konfliktu s býkmi, pretože sú veľmi tvrdohlaví a nekompromisní.Naše Taurus nohavičky sú určené všetkým oddaným a spoľahlivým býkom, ktorí bez problémov zvládnu každú krízovú situáciu. Tieto oranžovo-žlté nohavičky im pomôžu pevne ustáť všetky komplikácie a náhle zmeny v živote, po ktorých opäť nastanú pohodové chvíle. Materiál: 95% bavlna, 5% elastan

Tento produkt nájdete v skupine Spodné prádlo od značky Frogies, je vyrobený vo veľkosti S, farebné prevedenie je žltá, nájdete ho u predajcu Factcool.sk a je navrhnutý female.

Produkt Dámske nohavičky Frogies Zodiac Býk #744729 patrí do skupiny produktov Dámské prádlo, je v ponuke značky Frogies, veľkosť odpovedá označeniu S, farebné prevedenie je žltá v ponuke e-shopu Factcool.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske spodné prádlo, vyrába ho značka Frogies, je vyrobený vo veľkosti S, farebné prevedenie je žltá, nájdete ho u predajcu Factcool.sk a je navrhnutý female.

Dámske nohavičky Frogies Zodiac Býk - parametre produktu

Farbažltá
Veľkosťžltá
Určeniefemale
KategóriaSpodné prádlo, Nohavičky, Dámské prádlo, Dámske spodné prádlo, Dámske nohavičky
ZnačkaFrogies
VeľkosťS
Farbažltá
Určeniefemale
E-shopFactcool.sk

Dámske nohavičky Frogies Zodiac Býk - história ceny a dostupnosti

Dámske nohavičky Frogies Zodiac Býk - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske nohavičky Frogies Zodiac Býk - ako nakúpiť najvýhodnejšie?