Dámske kožené členkové zelené čižmy na nízkom podpätku - 40

Dámske kožené členkové zelené čižmy na nízkom podpätku - 40

Dámske kožené členkové zelené čižmy na nízkom podpätku - 40

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 53,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámske kožené členkové zelené čižmy na nízkom podpätku - 40 - popis produktu

Dámske členkové čižmy sú ideálnym doplnkom do vášho zimného šatníka. Ich štýlový dizajn a praktické vlastnosti vás ohromia. Tieto čižmy sú vyrobené z kvalitnej eko kože, ktorá nelenže vyzerá dobre, ale je aj trvanlivá a odolná. Vnútorná časť čižiem je zateplená dekou na topánky, čo znamená, že vaše nohy budú v teple a pohodlí aj v chladných dňoch. Model týchto čižiem je osadený na nízkom podpätku s výškou 6 cm a mierne zvýšenou platformou 0,5 cm, čo zabezpečuje stabilitu pri chôdzi a pohodlie pri dlhodobom nosení. Zips na bočnej strane umožňuje jednoduché obúvanie a vyzúvanie, čo je pre každodenné použitie veľkým plusom. Zvršok čižiem je obohatený o prešívanie a drobnú ozdobu, čo dodáva týmto topánkam originálny vzhľad. Špicaté prsty čižiem nielenže vyzerajú elegantne, ale aj opticky zoštíhlia vaše nohy, čo je vždy vítaný bonus. Päta je v týchto topánkach vystužená, čo znamená, že pri chôdzi získavate extra podporu. Nezabudnite sa riadiť našou tabuľkou veľkostí pri výbere správnej veľkosti. VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3637383940Dĺžka stopy (cm)23,52424,52526

Produkt Dámske kožené členkové zelené čižmy na nízkom podpätku - 40 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámske čižmy od značky Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 40, farebné prevedenie je zelená, nájdete ho u predajcu Rouzit.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Členkové čižmy, vyrába ho značka Rouzit vo veľkosti 40, farebné prevedenie je zelená, nájdete ho v e-shope Rouzit.sk.

Dámske kožené členkové zelené čižmy na nízkom podpätku - 40 - parametre produktu

Veľkosť40
Špička topánkyšpicatá
Výška podpätku / platformy6 cm
Vnútorný materiálobuvnícky filc
Vonkajší materiálekologická koža
Vzorjednofarebný
Typ podpätkustĺpikový / blokový
Zapínaniezips
Zateplenieáno
Farbazelená
Výška podpätkustredný (3-7 cm)
KategóriaZelenina, Čižmy, Dámske čižmy, Členkové čižmy
ZnačkaRouzit
Veľkosť40
Farbazelená
E-shopRouzit.sk

Dámske kožené členkové zelené čižmy na nízkom podpätku - 40 - história ceny a dostupnosti

Dámske kožené členkové zelené čižmy na nízkom podpätku - 40 - ďalšie zaujímavé produkty

Dámske kožené členkové zelené čižmy na nízkom podpätku - 40 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?