Dámska listová kabelka ružová - Michelle Moon Davillia

Dámska listová kabelka ružová - Michelle Moon Davillia

Dámska listová kabelka ružová - Michelle Moon Davillia

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska listová kabelka ružová - Michelle Moon Davillia - popis produktu

Elegantná ružová dámska listová kabelka od Michelle Moon. Tento kúsok vás zaujme a spoľahlivo doplní na spoločenskej akcii. Pevne drží svoj tvar a jej trblietavá tkanina s nápaditým detailom obohacuje klasický strih listovej. Po otvorení chlopne na magnetický cvok je k dispozícii, okrem hlavného úložného priestoru, aj menšia otvorená priehradka. K listovej kabelke je aj jemná retiazka na nosenie cez plece, ktorú možno jednoducho odopnúť. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ho môžete do 30tich dní. A4: nie Materiál: textílie Kovanie: zlaté Rozmery: 22 x 13,5 x 4,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: odnímateľná retiazka, fixná dĺžka Kód tovaru: KX0979  

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska listová kabelka ružová - Michelle Moon Davillia je možné nájsť medzi produktmi v skupine Listová kabelka, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Listové kabelky, je v ponuke značky Michelle Moon v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska listová kabelka ružová - Michelle Moon Davillia - parametre produktu

Dámska listová kabelka ružová - Michelle Moon Davillia - história ceny a dostupnosti

Dámska listová kabelka ružová - Michelle Moon Davillia - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska listová kabelka ružová - Michelle Moon Davillia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?