Dámska kožená peňaženka svetlo hnedá - Delami Shelby

Dámska kožená peňaženka svetlo hnedá - Delami Shelby

Dámska kožená peňaženka svetlo hnedá - Delami Shelby

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 26 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená peňaženka svetlo hnedá - Delami Shelby - popis produktu

Veľké peňaženky sú srdcové záležitosti. Máte rada poriadok a všetko pekne na svojom mieste? Potom Vám môžeme ponúknuť jednoduchú, sympatickú peňaženku, značky Delami. Kožená peňaženka Vám bude po ruke každý deň. Jedná sa o najobľúbenejšiu a nejpredávanejšiu hovädziu kožu. Ponúkaný svetlohnedý model je väčšej veľkosti, má veľkú kapsu na mince, ktorá sa zapína cvočkom, rovnako sa zapína aj celá peňaženka. Dopraje Vám úložisko na doklady aj kreditné karty, prípadne vizitky a štyri priehradky pre papierové bankovky. Peňaženke nechýba vrecko na zips. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní!A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 17,5 x 9,5 x 3,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: - Kód tovaru: 04104-BA

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske peňaženky, patrí značke Delami, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kožená peňaženka svetlo hnedá - Delami Shelby je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kožené peňaženky od značky Delami v ponuke e-shopu Kabea.sk a je prispôsobený female.

Tento produkt nájdete v skupine Veľké peňaženky, patrí značke Delami, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska kožená peňaženka svetlo hnedá - Delami Shelby - parametre produktu

Dámska kožená peňaženka svetlo hnedá - Delami Shelby - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená peňaženka svetlo hnedá - Delami Shelby - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená peňaženka svetlo hnedá - Delami Shelby - ako nakúpiť najvýhodnejšie?