Dámska kožená listová kabelka červená - Katana Fandie

Dámska kožená listová kabelka červená - Katana Fandie

Dámska kožená listová kabelka červená - Katana Fandie

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená listová kabelka červená - Katana Fandie - popis produktu

Luxusná listová kabelka do ruky značky Katana z pravej kože. Po otvorení zipsu listová kabelka ponúka dve vrecká oddelené priehradkou na zips. Vaše najcennejšie veci, ktoré chcete mať vždy po ruke, tak budete mať prehľadne uložené. Po stranách sú k dispozícii aj menšie priehradky, napríklad na karty a doklady. Jednoduchý, elegantný vzhľad je doplnený jemným logom na prednej strane listovej kabelky. Dodávame v darčekovej krabičke. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete do 30 dní. A4: nie Materiál: pravá koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 18,5 x 10,5 x 2 cm (šírka x výška x hĺbka) Kód tovaru: 553116-08

Produkt Dámska kožená listová kabelka červená - Katana Fandie je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky KATANA v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené kabelky, je v ponuke značky KATANA v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kožená listová kabelka červená - Katana Fandie patrí do skupiny produktov Listová kabelka, je v ponuke značky KATANA v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená listová kabelka červená - Katana Fandie - parametre produktu

Dámska kožená listová kabelka červená - Katana Fandie - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená listová kabelka červená - Katana Fandie - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená listová kabelka červená - Katana Fandie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?