Dámska kožená crossbody kabelka béžová - Katana Prina

Dámska kožená crossbody kabelka béžová - Katana Prina

Dámska kožená crossbody kabelka béžová - Katana Prina

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kožená crossbody kabelka béžová - Katana Prina - popis produktu

Malá luxusná kabelka pre ženy od značky Katana . Kožená kabelka cez rameno, ktorú môžete nosiť aj ako crossbody, sa stane skvelým doplnkom v meste aj v spoločnosti. Ide o štýlový a moderný kúsok. Je mäkšia, má zaoblený tvar a dve hlavné vrecká so zipsami. Ide o akurátny model na najcennejšie veci, ktoré potrebujete mať po ruke. Na telefón, kľúče a peňaženku. Dizajnéri samozrejme nezabudli na drobnosti a make-up, ktoré si môžete uložiť aj na zadnej strane kabelky. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 22 x 14,5 x 5 (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľný Kód tovaru: 69415

Produkt Dámska kožená crossbody kabelka béžová - Katana Prina je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky KATANA v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku KATANA, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska kožená crossbody kabelka béžová - Katana Prina patrí do skupiny produktov Kožené kabelky, je v ponuke značky KATANA v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kožená crossbody kabelka béžová - Katana Prina - parametre produktu

Dámska kožená crossbody kabelka béžová - Katana Prina - história ceny a dostupnosti

Dámska kožená crossbody kabelka béžová - Katana Prina - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kožená crossbody kabelka béžová - Katana Prina - ako nakúpiť najvýhodnejšie?