Dámska kabelka na plece čierna - Firenze Lindet

Dámska kabelka na plece čierna - Firenze Lindet

Dámska kabelka na plece čierna - Firenze Lindet

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka na plece čierna - Firenze Lindet - popis produktu

Veľmi pekná a obľúbená dámska kabelka v čiernej farbe, od značky Firenze. Ponúka veľké vrecko na zips s dostatkom priestoru naozaj pre všetko, čo nosíte bežne so sebou. Vnútri nechýbajú postranné priehradky na drobnosti, ani vrecko na zips, ktoré priestor delí. Ucho je pevné na pohodlné nosenie ako cez plece, tak v ruke. Dlhý koženkový popruh je na pripnutie. Predná aj zadná časť tašky je vybavená vreckami na zips. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až do 30 dní!   A4: áno (tesne) Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 37 x 36 x 14,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 42 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: Y3032

Produkt Dámska kabelka na plece čierna - Firenze Lindet je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky FIRENZE v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kabelka na plece čierna - Firenze Lindet - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaVrecká, Kabelky, Dámské kabelky
ZnačkaFIRENZE
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kabelka na plece čierna - Firenze Lindet - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka na plece čierna - Firenze Lindet - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka na plece čierna - Firenze Lindet - ako nakúpiť najvýhodnejšie?