Dámska kabelka cez rameno zelená - Maria C Fosseia

Dámska kabelka cez rameno zelená - Maria C Fosseia

Dámska kabelka cez rameno zelená - Maria C Fosseia

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka cez rameno zelená - Maria C Fosseia - popis produktu

Kombinácia koženky robí z tejto kabelky jedinečný kúsok. Na prednej strane vás ako prvé zaujmú výrazné vrecká, ktoré tvoria hlavnú ozdobu kabelky. Hlavné vrecko zaistíte zipsom a je rozdelené zipsovým stredovým vreckom na dve polovice. Po stranách nechýbajú vrecká. Na zadnej strane tiež zipsové vrecko. Ku kabelke je aj dlhý popruh na pripnutie. Kovanie je strieborné a skvele dopĺňa štýl kabelky. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: syntetika Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 34 x 32 x 14 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 47 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: MC300

Produkt Dámska kabelka cez rameno zelená - Maria C Fosseia patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky Maria C. v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kabelky cez rameno, vyrába ho značka Maria C., nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je prispôsobený female.

Dámska kabelka cez rameno zelená - Maria C Fosseia - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaZelenina, Kabelky, Dámské kabelky, Kabelky cez rameno
ZnačkaMaria C.
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kabelka cez rameno zelená - Maria C Fosseia - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka cez rameno zelená - Maria C Fosseia - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka cez rameno zelená - Maria C Fosseia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?