Dámska kabelka cez plece čierna - David Jones Priyanka

Dámska kabelka cez plece čierna - David Jones Priyanka

Dámska kabelka cez plece čierna - David Jones Priyanka

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 54 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka cez plece čierna - David Jones Priyanka - popis produktu

Moderná dámska kabelka značky David Jones skvele doplní Váš nákupný či mestský outfit. Elegantnú čiernu farbu a originálny, no pritom jemný, design si obľúbite. Stredne veľká kabelka sa nosí cez plece, dlhé uchá sú sčasti z kovových krúžkov. Hlavné vrecko sa otvára klasickým zipsom, vo vnútri Vám nebudú chýbať kapsičky na telefón a drobnosti. Bonusom je voľné vrecko na zadnej strane kabelky. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní!  A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 29 x 24 x 9 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 61 cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: - Kód tovaru: 6703-3

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky David Jones v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska kabelka cez plece čierna - David Jones Priyanka patrí do skupiny produktov Dámske kabelky cez plece od značky David Jones, v ponuke predajcu Kabea.sk a je navrhnutý female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Nákupné kabelky, patrí pod značku David Jones, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska kabelka cez plece čierna - David Jones Priyanka - parametre produktu

Dámska kabelka cez plece čierna - David Jones Priyanka - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka cez plece čierna - David Jones Priyanka - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka cez plece čierna - David Jones Priyanka - ako nakúpiť najvýhodnejšie?