Dámska crossbody kabelka tmavomodrá - Firenze Sabell

Dámska crossbody kabelka tmavomodrá - Firenze Sabell

Dámska crossbody kabelka tmavomodrá - Firenze Sabell

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka tmavomodrá - Firenze Sabell - popis produktu

Moderná tmavomodrá dámska crossbody v strednej veľkosti vám bude vyhovovať na všetky vaše aktivity. Firenze. Hlavné vrecko je na zips. Vnútri je dostatok miesta pre vaše osobné veci, ktoré skvele usporiadate vďaka vnútorným priehradkám. Predný aj zadný diel tiež ponúka menšie vrecká na zips, skvelé na kľúče či vreckovky. Ucho je pevné a dlhé s možnosťou regulácie pre pohodlné nosenie cez plece alebo do kríža. Strieborné doplnky ladia ku kabelke. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až do 30 dní!   A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 31 x 29 x 10 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: HH6872

Produkt Dámska crossbody kabelka tmavomodrá - Firenze Sabell je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky FIRENZE v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku FIRENZE, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka tmavomodrá - Firenze Sabell - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaFIRENZE
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka tmavomodrá - Firenze Sabell - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka tmavomodrá - Firenze Sabell - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka tmavomodrá - Firenze Sabell - ako nakúpiť najvýhodnejšie?