Dámska crossbody kabelka ružová - Enrico Benetti Seliane

Dámska crossbody kabelka ružová - Enrico Benetti Seliane

Dámska crossbody kabelka ružová - Enrico Benetti Seliane

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka ružová - Enrico Benetti Seliane - popis produktu

Dámska koženková crossbody taška od značky Enrico Benetti, v ružovej farbe. Malý rozmer, praktické rozvrhnutie vreciek a príjemná koženka. Dve hlavné vrecká uzavriete na zips, medzi nimi je menšia priehradka na magnet. Predná aj zadná strana crossbody ponúkne vrecká na zips. Popruh je regulovateľný, kabelku tak možno nosiť cez plece, aj do kríža. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní.   A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: tmavé strieborné Rozmery: 26 x 21 x 9 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: 66673

Produkt Dámska crossbody kabelka ružová - Enrico Benetti Seliane je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Enrico Benetti v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku Enrico Benetti, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka ružová - Enrico Benetti Seliane patrí do skupiny produktov Dámske tašky, patrí značke Enrico Benetti, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka ružová - Enrico Benetti Seliane - parametre produktu

Dámska crossbody kabelka ružová - Enrico Benetti Seliane - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka ružová - Enrico Benetti Seliane - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka ružová - Enrico Benetti Seliane - ako nakúpiť najvýhodnejšie?