Dámska crossbody kabelka fialová - Firenze Patty

Dámska crossbody kabelka fialová - Firenze Patty

Dámska crossbody kabelka fialová - Firenze Patty

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka fialová - Firenze Patty - popis produktu

Krásna designová malá crossbody kabelka, ktorú si zamilujete. Vedľa sviežeho designu ale stojí aj praktickosť. Hlavné vrecko zaistíte zipsom. Vnútri nájdete aj vrecko na drobnosti. Aj napriek jej úzkemu strihu, dovnútra vložíte všetko potrebné pre vaše pochôdzky. Kabelku môžete niesť v ruke k dispozícii tu máte pútko, ktorým hravo pretiahnete svoju dlaň. Na nosenie cez rameno je tu dlhý nastaviteľný popruh. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: textílie Kovanie: strieborné Rozmery (max.): 26 x 20 x 5 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 36 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: F9028

Produkt Dámska crossbody kabelka fialová - Firenze Patty patrí do skupiny produktov Dámské kabelky, je v ponuke značky FIRENZE v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Crossbody kabelky, patrí pod značku FIRENZE, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka fialová - Firenze Patty - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaFIRENZE
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka fialová - Firenze Patty - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka fialová - Firenze Patty - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka fialová - Firenze Patty - ako nakúpiť najvýhodnejšie?